Остапчук, але не Кличко: Горняк та Єгорова зізнались, яке прізвище залишили після розлучення з чоловіками

Відомі українські красуні, які розлучились зі своїми чоловіками минулого року, розповіли про рішення залишити або змінити прізвище своїх колишніх обранців.

Минулого року чимало відомих українських зірок прийняли рішення розірвати свій шлюб. Якщо з чоловіками все зрозуміло, то жінкам після такого важливого кроку залишається вирішити – залишатись із прізвищем колишнього або ж повертати дівоче. Розповідаємо, як для себе вирішили відомі українські красуні – модель та артистка Наталія Єгорова і блогерка та нотаріусиня Христина Горняк.

Наталія Єгорова

Наталія Єгорова розповіла про своє рішення залишити дівоче прізвище після розлучення
Наталія Єгорова розповіла про своє рішення залишити дівоче прізвище після розлучення

Колишня дружина відомого політичного діяча та спортсмена у минулому Віталія Кличка майже одразу після оголошення про розлучення з обранцем зазначила, що вона планує повертати дівоче прізвище. Коли журналісти почали активно публікувати новини про її розставання з коханим, називаючи зірку Наталією Кличко, вона публічно звернулась до представників преси.

Так, знаменитість попросила називати її власним іменем – вона не Кличко, а Єгорова. Зірка зізналась, що для неї це особливо важливо, адже дівоче прізвище відображає її особистість та підкреслює індивідуальність. Артистка зазначила, що будує кар’єру саме під цим іменем.

Христина Горняк

Христина Горняк зізналась, що не планує відмовлятись від прізвища свого колишнього чоловіка
Христина Горняк зізналась, що не планує відмовлятись від прізвища свого колишнього чоловіка

А ось відома українська блогерка та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука не настільки категорична у своєму ставленні до прізвища. Раніше знаменитість розповідала та навіть показувала свій паспорт – у всіх документах вона Остапчук. Нещодавно фанати поцікавились у зірки, чи планує вона змінювати прізвище на дівоче. Зірка відповіла, що ні.

За словами Христини Горняк-Остапчук, вона не бачить у цьому нічого поганого, адже це – частина її життя та минулого. Зірка пригадала свою маму, яка до весілля з другим чоловіком носила прізвище батька Горняк, з яким розлучилась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини