Рубрики: Фото

Хто з зірок-ровесників виглядає краще: Надя Матвєєва vs Дженніфер Еністон, Оля Сумська vs Сальма Хаєк та інші

Зірки будь-якого шоубізнесу завжди намагаються виглядати красиво, скільки їм би років не було. Знаменитості починають більше часу та уваги приділяти своєму здоров'ю, щоб показати, що вік — це лише цифри в паспорті, а і в 50, і в 60, і значно старше можна мати чудовий вигляд.

Проте є українські зірки, які надають значну перевагу роботі, родині, а не піклуванню про себе, тому іноді задля збереження краси, що минає, вдаються до пластичних операцій та багатьох шарів макіяжу. Однак є і значний відсоток тих знаменитостей, що зуміли зберегти чи відкрити в собі неймовірну красу попри шалений ритм життя, генетику та інше. Отож, порівняймо хто красивіша із зірок-ровесниць.

Надія Матвєєва vs Дженніфер Еністон, 53 роки

Хто красивіший: Надія Матвєєва чи Дженніфер Еністон?

Серед своїх секретів краси Надія Матвєєва виділяє любов до активностей. Знаменитість обожнює гуляти пішки, тому з легкістю може пройти 20 км за день, навіть цього не помітивши. Спортом Надія не займається, лише іноді виконує вправи, які їй до вподоби: присідання, відтискання тощо. Вона дотримуватися правила вибору тої активності, яка до душі.

Дженніфер Еністон вважають однією із найкрасивіших жінок планети. При цьому вона не користується дорогими засобами догляду, а доволі доступними та бюджетними помічниками. Наприклад, секретом молодої і красивої шкіри акторки є пептид колагену, регулярні вмивання із милом та використання крему SPF.

Також Дженніфер регулярно займається спортом, прислухаючись до свого тіла. Якщо вона відчуває, що зараз їй варто відпочити, то вона скасовує тренування.

Оля Сумська vs Сальма Хаєк, 55 років

Ольга Сумстка чи Сальма Хаєк – хто з них отримає вподобайку?

Найголовнішим правилом краси Ольги є робити щось для себе щодня та не забувати про це, попри шалений ритм. Сама акторка багато часу вдома проводить, доглядаючи за собою: використовує маски для обличчя, волосся, робить масляні процедури, ліфтинг. Навіть обгортання.

А от Сальма Хаєк має трохи інший догляд: вона користується засобами декоративної косметики лише власної лінійки, спить у тюрбані та не наносить мильні засоби на обличчя. У догляді за шкірою вона надає перевагу лише натуральним інгредієнтам. Також Сальма полюбляє спеціальний масаж.

Ірина Білик vs Ума Турман, 51 рік

Хто з цих білявок переможе у двобої краси?

Ірина Білик теж ретельно доглядає за собою: постійно наносить дві маски (які саме не розповідає) та п’є дещо цікаве — соду вранці і ввечері та касторову олію з кефіром. Також співачка вживає корисні добавки з натуральних продуктів, які їй присилають канадські родичі.

Секретами краси Уми Турман є постійне використання зволожувального крему та звичка завжди брати з собою повноцінну подушку з дому, на якій вона завжди спить. Також вона прибічниця природної краси — обожнює звичайний та простий макіяж та перестала фарбувати волосся.

Наталія Могилевська vs Шарліз Терон, 46 років

Хто з цих красунь переможе у модному змаганні?

Наталія Могилевська охоче поділилася своїми секретами краси. Головне для неї — це бути в гармонії з собою та своїм тілом. Вона активно дотримується здорового харчування та систематично займається спортом, йогою та духовними практиками.

Секретним ранковим рецептом відомої виконавиці є шавлія. Вона нею не просто вмивається, а і п’є.

Також свої процедури та правила догляду розсекретила й Шарліз Терон. Вона починає свій день зі спортзалу та сонцезахисного крему. Також акторка радить менше використовувати пудри та інші схожі засоби матування. Ліпше надавати перевагу альтернативі, на її думку.

Оля Полякова vs Міранда Керр, 38 років

Оля Полякова і Міранда Керр – чиї секрети краси виявились ефективнішими?

Оля Полякова розповіла, що підтримує свій зовнішній стан регулярними фізичними навантаженнями, спеціальним скрабом для тіла та трав’яним чаєм.

Її конкурентка в цьому змаганні зазначає, що найкращим відновленням сил для неї слугує медитація. Це її лайфхак, яким Міранда користується вже 15 років. Ще одним секретом модель назвала її супернапій. Коли вона відчуває сезонне погіршення, то завжди п’є спеціальний теплий напій, що допомагає їй підтримувати здоров’я. До нього входять мед, часник і лимонний сік.

Поділитися