Рубрики: Фото

Славнозвісний кавун, українські прапори та запах свободи: Дмитро Комаров показав звільнений Херсон

11 листопада цього року запам'ятається українцям звільненням міста на півдні країни — Херсону. Звісно, українські зірки почали масово радіти такому факту. А дехто навіть показав місто. Серед них був Дмитро Комаров.

Після 11 листопада, коли всі українці отримали ейфорію та загальнонаціональне піднесення від новин, що Херсон звільнено, українські зірки масово почали вітати народ такою радісною звісткою. Одним з них був і тревел-ведучий Дмитро Комаров.

Відомий мандрівник вирушив до звільненого від російських окупантів Херсону одним з перших з медійних особистостей. Фотографію з відвідин міста Дмитро Комаров опублікував на своїм інстаграм-сторінці. На ній мандрівник тримає символ деокупованого регіону — смачний кавун. А знімок Комаров зробив з працівниками патрульної поліції на в’їзді до міста.

Фото з допису Дмитра Комарова

А от на другому фото Дмитро зазнімкував щасливих та радісних мешканців Херсону, що вийшли на вуличні акції підтримки України, які масово провели на деокупованій території. Вони радо вітали ЗСУ, несли українські прапори та вигукували “Слава Україні” — так виражали щастя після завершення 256-денної окупації.

Фото з допису Дмитра Комарова

Як ситуацію у місті прокоментував Комаров?

“Атмосфера в місті просто неймовірно вражає. Вона дуже позитивна. В очах народу одразу видно щастя від звільнення та свободи. Зі святом, приголомшливе місто чудових людей! Той жах, що має назву “росія” для українського міста Херсона тепер назавжди відійшов у минуле. Наразі замість окупантів площа в центрі міста просто переповнена щасливими людьми, які впевнено та спокійно йдуть у радісне майбутнє зі своєю рідною країною”, – підписав цей допис на своїй інстаграм-сторінці Дмитро Комаров.

Реакція шанувальників на допис

Фанати зіркового ведучого почали масово залишати коментарі під дописом-щастям зі звільненого Херсону. Хтось написав коротко, проте дуже щемко: “Дім”, а хтось пожартував, що залишилось сфотографуватися з мелітопольською черешнею.

Скірншот коментарів шанувальників під дописом Дмитра Комарова
Поділитися