Дружина Остапчука розповіла, куди переїхала з України. Фото нової розкішної квартири

Христина Горняк розповіла, де буде проводити різдвяні свята та коли планує повернутися на Батьківщину. З ким вона у Європі та як давно? Зараз дізнаємося.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, де вона знаходиться і з ким. Нагадаємо, що пара розлучилася у вересні після двох років шлюбу. Здавалося, що в них все добре, бо вони почали будувати сімейне гніздечко.

Свій розрив не коментує жоден з зіркової пари, але підписники помітили, що в них не все в порядку вже давно. Коли пара не привітала один одного з річницею у соціальних мережах, прихильники не на жарт занепокоїлися.

Христина, близько трьох місяців тому, відпочивала на острові Міконос вже без зіркового чоловіка. Раніще вона говорила своїм підписникам, що це було б найперше місце, куди б вона поїхала після розлучення з Володимиром. Невже тоді це був прямий натяк на розлучення?

Зараз Горняк розповіла, що вона знаходиться зі своєю подругою у Відні. На запитання прихильників, чи буде вона повертатись в Україну на зимові свята, Христина відповіла чесно і вичерпно:

“До весни точно буду тут. У мене з’явилось власне житло, тому що я постійно жила у подруги, вже стало не зручно. Але ми проживаємо поряд один з одним. Пішки орієнтовно три хвилини. Взагалі, я багато ходжу пішки, хочу побачити місто таким, як воно є насправді, поки маю можливість жити у Європі”, – признається дівчина.

Вона показала фотографію та розповіла, як змогла знайти свою стильну квартирку:

“В мене дійсно затишна квартира, знімала через сайт blueground, там безліч варіантів та на будь-який бюджет. Плюс в тому, що в мене вмебльована квартира, зазвичай їх здають без меблів”, – пише Христина.

Скрін з сторіс Христини
Скрін з сторіс Христини

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини