Раніше була геть іншою: учасниця Холостяка-12 Вікторія Варлей розповіла, що змінила у своїй зовнішності

Учасниця 12 сезону популярного шоу про пошуки кохання "Холостяк" Вікторія Варлей відверто зізналась, що зробила пластику та дещо змінила на своєму обличчі.

Вікторія Варлей, яку ми знаємо як акторку та учасницю популярного шоу про пошуки кохання “Холостяк”, відверто розповіла своїм шанувальникам що робила пластичні операції. Дівчина ділиться, що вдавалась до цих косметичних послуг, аби поліпшити зовнішній вигляд свого обличчя.

У сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Варлей поділилася зі своїми шанувальниками, що ходила до пластичного хірурга задля безшовної нижньої блефаропластики (це спеціальна операція для коригування повік) і часткового видалення грудок Біша (операція, метою якої є видалення жирових скупчень на щоках).

Вікторія Варлей на шоу Холостяк-12
Вікторія Варлей на шоу Холостяк-12

Інші зміни в зовнішності Вікторії Варлей

Після того, як 12 сезон відомого проекту “Холостяк” закінчився, Вікторія Варлей вирішила збільшити розмір своїх губ. Також акторка відверто зізнається, що двічі на рік відвідує косметолога, аби професіонали зробили їй біоревіталізацію (це введення гіалуронової кислоти у верхні шари шкіри) та вкололи ботокс у певні ділянки обличчя.

Вікторія Варлей зізналася, що робила пластику
Вікторія Варлей зізналася, що робила пластику

Вікторія Варлей без макіяжу

Шанувальникам акторки після такої інформації стало цікаво, як виглядає дівчина без макіяжу. Ось її світлина без косметики:

Вікторія Варлей без макіяжу
Вікторія Варлей без макіяжу

Про попередній роман Варлей

Українська акторка Вікторія Варлей у першому випуску романтичного проекту “Холостяк” зізналася Алексу Топольському, що мала стосунки з відомим актором Тарасом Цимбалюком.

Вони зустрілися під час зйомок серіалу “СуперКопи” та пробули після цього разом протягом трьох років. Однак, їхні стосунки не виявилися довготривалими, і вони розійшлися. Проте, наразі пара залишилася гарними друзями та не боїться пожартувати одне над одним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини