Гірше нікуди: Філіп Кіркоров знову зганьбився на концерті — цього разу з фонограмою (ВІДЕО)

Відомий артист Філіп Кіркоров «спалився» на одному з останніх концертів. Мережею розлетілося відео, на якому видно, як виконавець не почав співати «Вогонь і воду», а слова вже увімкнулись.

На одному з останніх концертів шанувальники відомого російського артиста запідозрили кумира в обмані. Як виявилося, артист співав одну з пісень під фонограму.

Нею виявилась композиція «Вогонь і вода». Річ у тому, що помічниця Філіпа Кіркорова на кілька секунд забарилася з мікрофоном для співака. Тоді слова пісні пішли, а вчасно почати імітувати спів виконавець не зміг. Результатом цієї неприємної ситуації стала бурхлива реакція фанатів.

Відео з тим, як Кіркоров «спалився» швидко розлетілося Мережею. ЗМІ сусідньої країни масово публікують його, натякаючи, що помічниці зірки опісля могло дуже не пощастити.

«Філіп Кіркоров «спалився» з фанерою. Страшно уявити, що він зробив з цією бідолашною дівчиною», – приклад того, як підписали цей фрагмент російські медіа.

Найімовірніше, це натяк на те, що артистові останнім часом усе важче і важче контролювати свої емоції. Одним з останніх таких прикладів є те, як Кіркоров під час свого концерту вдарив людину по обличчю букетом.

Філіп Кіркоров знову потрапив у скандал
Філіп Кіркоров знову потрапив у скандал

Як Кіркоров вдарив букетом глядача

Нагадаємо, що незадовго до цього негаразду Мережею знову розлетілися відео, як Філіп Кіркоров під час одного зі своїх концертів, що відбувався у місті Алмати, вдарив букетом людину з залу по обличчю. Опісля він пішов виступати, ніби нічого й не відбулося.

Така поведінка обурила фанатів. Після чого на виконавця полився шквал критики. З часом з’ясувалося, що людиною із залу виявився не глядач, а працівник. Проте, більшість фанатів зазначають, що така поведінка неприпустима не тільки до шанувальників творчості, а й до робітників артиста.

Людиною, що отримала по обличчю, виявився знайомий виконавця – завідувач літературної частини Театру драми ім. Лермонтова Олексій Гостєв, який своєю чергою виправдав артиста. Постраждалий сказав, що Кіркоров заступився за нього, коли охоронець грубо виводив ініціативного, що проліз ближче до сцени, аби подарувати королю естради букет.

Однак, сам співак ситуацію ніяк не коментує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини