З пампушки в худишку і назад: яка вага найбільше пасує Наталії Могилевській, яка то худне, то набирає зайві кг

Наталя Могилевська — одна з найколоритніших жінок українського шоубізнесу, яка славиться не тільки своїм голосом, а й зовнішністю. А навколо ваги зірки завжди були бурні обговорення.

Українська відома співачка Наталя Могилевська раніше не часто говорила за свою вагу з шанувальниками. Однак, нині вона стала більше відвертою у цьому питанні.

Зірка, попри свої попередні переконання, що зовнішність не важлива, зізнається, що насправді для неї привабливість жінки є дуже вагомою. Тому Могилевська розповідає, що для неї значним кроком у догляді за собою є стежити за своєю фігурою.

При цьому артистка розповідає, що не женеться за стандартами, адже з дитинства була не з стандартною зовнішністю, а маленькою та худенькою дівчиною. Тому для неї не є важливою думка оточення про її зовнішність та фігуру. Єдине, що її хвилює, це особистий комфорт.

Попри це, зовнішність Наталі Могилевської яскраво змінювалась протягом цього часу.

Різна вага відомої співачки
Різна вага відомої співачки

“Вісім зайвих кілограмів”

У листопаді 2019-го року зірка дала інтерв’ю Славі Дьоміну, де розповіла про своє ставлення до зовнішнього вигляду та розсекретила свою вагу. 68 кілограмів. Як коментує зірка, на її думку, 8 з них були зайвими.

Зовнішність Могилевської у 2019 році
Зовнішність Могилевської у 2019 році

Парі з зірковим тренером

Коли з’являється азарт, то легше йти до перемоги. Так подумала 47-річна Наталя Могилевська та минулого року уклала парі із відомою тренеркою Анітою Луценко, що вона схудне на до кінця червня на 4 кілограми. Тобто її новою вагою мали стати 72 кілограми.

Співачка отримала особливий раціон та програму для схуднення, яких мала дотримуватись протягом місяця.

Першим результатом стала втрата 600 грамів. Цією радісною звісткою зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наталя Могилевська похвалилася першою мініперемогою у парі
Наталя Могилевська похвалилася першою мініперемогою у парі

Проте, одного разу зірка побачила на вагах +300 грамів, причиною яких могли стати переліт чи буряк. Тоді вона радикальніше поставилась до свого парі.

Як результат, Наталя Могилевська перемогла та скинула ті 4 кілограми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини