Був гидким товстунчиком, а став худим романтиком: ось що стало з зіркою “Гаррі Поттера” – актора не впізнати

Всесвітньо відомий фільм про Гаррі Поттера підкорив мільйони сердець. Б'ємось об заклад, що ви навіть не знали, що стало з одним із найголовніших акторів фільму, який раніше був товстунчиком

Відомий британський актор Гаррі Меллінг здобув найбільшу популярність завдяки зніманню у фільмах про Гаррі Поттера в ролі Дадлі Дурслі. Хлопчинку навмисно робили більш гидким, адже саме його персонаж мав викликати особливу огиду у телеглядачів. Цей факт посприяв тому, що зараз 33-річного чоловіка майже неможливо впізнати. Окрім вікових змін його зовнішності на це впливає і кінообраз зірки.

Як зараз виглядає Дадлі Дурслі з “Гаррі Поттера”

Можна сказати зі впевненістю, що кожен, хто принаймні раз дивився екранізацію легендарної саги про хлопчика-чарівника, точно пам’ятає його кузена. Гидкий товстенький хлопчисько, який умів вивести глядачів із себе навіть з допомогою однієї міміки. Під час знімання фільмів про Гаррі Поттера Меллінг, актор, який зіграв Дадлі Дурслі, був “у формі”. Проте, зараз від вередливого хлопчиська не залишилось і сліду.

Дадлі Дурслі, якого у фільмі про Гаррі Поттера зіграв Гаррі Меллінг
Дадлі Дурслі, якого у фільмі про Гаррі Поттера зіграв Гаррі Меллінг

Після шаленого успіху серії фільмів про хлопчика чарівника, якого запросили навчатись до магічної школи Гоґвортс, актор, який зіграв кузена головного героя, вирішив продовжити свою акторську діяльність. Так, Гаррі Меллінг активно знімався в епізодичних, а також більш серйозних ролях. З віком ставали кращими не лише його навички в акторстві, а і зовнішність молодого актора.

Проте, побачити актора можна не лише в кіно. Сам Гаррі Меллінг неодноразово зізнавався в тому, що особливо кохає не телекамери, а театральну сцену. Його палкі почуття до обраної сфери змусили актора не лише подбати про покращення театральної майстерності, а й про фізичну форму. Так, зірка зізнавався, що заради гри в театрі він скинув близько 30 кілограмів.

Так виглядає Гаррі Меллінг, який зіграв Дадлі Дурслі, у фільмі Трагедія Макбета
Так виглядає Гаррі Меллінг, який зіграв Дадлі Дурслі, у фільмі Трагедія Макбета

Знаменитість зізнався, що він завжди жадав серйозніших ролей, а через зайві кілограми його прослуховування виявлялись успішними лише, коли він пробувався на ролі недолугих та дратівливих товстунчиків. Сьогодні британський кіноактор важить близько 75 кілограмів, а схожий Гаррі Меллінг радше на загадкового романтика, ніж на примхливого хулігана “значних габаритів”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини