Красиві бабусі зірок: Слави Дьоміна, Олександри Заріцької, Тіни Кароль та Катерини Осадчої

Слідкуючи за особистим життям зірок, ми забуваємо про їхні родини, у яких вони виросли та сформувалися. От, як виглядають бабусі відомих українських знаменитостей?

Українські зірки не часто розголошують деталі про особисте життя. Але найбільше в секреті вони тримають своїх рідних, які їх виростили. Проте, усе ж таки іноді в Мережі можна помітити новини про те, як виглядають мама, тато, сестра чи брат знаменитості. Зазвичай тоді шанувальники не можуть пройти повз цього, аби зрозуміти на кого схожий їхній кумир.

От, наприклад, як виглядають “другі мами” улюблених зірок?

Бабуся Слави Дьоміна

Фотографії бабусі Слави Дьоміна облетіли всю Мережу зі звісткою, що вона у своєму поважному віці (а їй 92 роки) уміє користуватися айфоном та соціальними мережами. Про це стало відомо, коли ведучий привітав близьку людину з її Днем народження.

Зірка також розповів, що в дитинстві потерпав від домашнього насилля з боку матері, тому жив та зростав з бабусею. На повноліття він думав лишити матір батьківських прав, проте згодом вирішив цього не робити. Нині його ненька вимагає від Слави аліменти.

Бабуся Олександри Заріцької

У солістки гурту “KAZKA” доволі гарні стосунки з бабусею. Дівчина навіть називає близьку людину найпрекраснішою у світі.

Олександра Заріцька запросила свою бабусю взяти участь у її танцювальному номері на шоу “Танці з зірками”. Тоді бабуся зазначила, що дуже боїться здатися смішною, адже вона публічна особистість, проте задля онучки готова на все.

Скріншот з виступу Олександри Заріцької з бабусею
Скріншот з виступу Олександри Заріцької з бабусею

Бабуся Тіни Кароль

Відома співачка не любить розповідати про свою сім’ю. Зовсім інколи можна побачити на її сторінках в соціальних мережах фотографії сина. Проте, іноді фанатам щастить побачити, як виглядає бабуся зірки.

Після 10-річної розлуки Тіна Кароль відвідала свою “другу маму” Полю в Ізмаїлі зірка поділилася світлинами з бабусею на своїй інстаграм-сторінці.

Тіна Кароль зі своєю бабусею, мамою та братом
Тіна Кароль зі своєю бабусею, мамою та братом

Бабуся Катерини Осадчої

Мати та бабуся телеведучої виглядають не на свій вік, тому легко можуть поборотися за звання “найкрасивішої бабусі зірки”. Попри щільний графік Катерини Осадчої, зірка знаходить час на зустрічі з близькими.

Якось у своїх інстаграм-сторіз вона поділилася світлиною з матір’ю та бабусею, де шанувальники помітили, наскільки молодо та підтягнуто виглядають три покоління Осадчих.

Катерина Осадча зі своїми бабусею та мамою
Катерина Осадча зі своїми бабусею та мамою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини