Повністю у чорному посеред громадського туалету: 14-річна донька Кошового приголомшила світлинами в мінісукні

У відомого ведучого Євгена Кошового є 14-річна донька Варвара, яка пам'ятається багатьом ще маленькою милою дівчинкою. Однак, вона виросла й довела це своїм новим фотосетом.

Донька відомого телеведучого та одного з облич “Кварталу 95” Євгена Кошового Варвара нещодавно опублікувала у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram декілька світлин з нового зухвалого фотосету.

Оскільки вона не часто публікує фотографії на власній інстаграм-сторінці, то повз цих фото не можна було б пройти повз. Тим паче коли на них Варвара зовсім не схожа на себе.

На них 14-річна дівчина постала в total black образі: чорну мінісукню вгорі прикрила короткою шубою та сумкою на одне плече. Цей аутфіт чудово доповнили довгі нігті дівчини.

А завдяки яскравому макіяжу, який нагадує щось інопланетне, та волоссю, вкладеному довкола голови й защепленим спереду двома маленькими аксесуарами, які гармонійно вливаються зі стилем дівчини.

Однак, найцікавішою деталлю виявилось те, що Варвара зробила ці знімки в громадському туалеті, що можна побачити по сушарках, які висять за її спиною.

Варвара Кошова здивувала своїм стилем
Варвара Кошова здивувала своїм стилем

Інші цікаві фото доньки Кошового

Ще до початку повномасштабного вторгнення Варвара Кошова почала зустрічатися з хлопцем. Однак, його обличчя та ім’я вона не розголошувала протягом тривалого проміжку часу.

Уперше шанувальники дівчини побачили, як виглядає її бойфренд у липні, проте у вересні вона поділилася милими інстаграм-сторіз з тим, як вони разом проводять час.

На першій фотографії помітно, як юна пара гуляла сонячним та теплим Києвом, а коханий Варі обережно обіймав дівчину за шию.

А на іншій фотографії помітно, що пара весело проводить час разом: поки бойфренд ніс Варю, дівчина весь час усміхалася та знімала відео.

Світлини Варвари з її хлопцем
Світлини Варвари з її хлопцем

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини