Була вдвічі ширша: Даша Квіткова вразила фанатів фото зі своєю найбільшою вагою і цифрою на вагах

Даша Квіткова поділилася з фанатами, що значно схудла. Також вона розповіла, що важила після пологів більше 80 кілограмів, а підкріпила цей факт своїм фото.

Півтора року тому відома блогерка та переможниця романтичного шоу про пошуки кохання “Холостяк-9” Даша Квіткова народила первістка. Через вагітність вона набрала зайву вагу та почала важити 83 кілограми.

Протягом тривалого часу після появи на світ її спільного з чоловіком Микитою Добриніним сина Лева Даша Квіткова худла та поверталася у попередню форму.

Як виглядала Даша Квіткова після пологів?

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram блогерка провела з підписниками рубрику питання-відповідь, де відповіла на їхні питання. Один з уважних підписників зауважив, що Квіткова у подкасті розповіла, що схудла на 30 кілограмів. І, дивлячись на фігури зірки нині, зовсім не видається, що вона могла важити більше, ніж воно є.

Виявляється, після появи на світ першої дитини вага Даші Квіткової сягала 83 кілограмів. Однак, потім після тренувань та пропрацьованого харчування вона змогла скинути 30 кілограмів та почала важити 53. Тоді, як зізнається Квіткова, вона перестала худнути цілеспрямовано.

Даша Квіткова з вагою 83 кг і 50 кг
Даша Квіткова з вагою 83 кг і 50 кг

Після цього, уже навіть не стараючись, у дівчини зникло 3 кілограми, і позначка на її вагах зупинилася на 50. Вона коментує це так, що її метою є не стільки втрата ваги, а скільки дійти до здорової та міцної форми тіла.

Питання про розтяжки хвилює багатьох жінок, що народжували. Тому Даша Квіткова також зупинилася на цій темі та відверто розповіла фанатам, що на животі їх у неї немає. Але от на грудях є, бо під час вигодовування Лева вони були значного розміру. Також є розтяжки на стегнах. Їхню наявність на тілі вона коментує так:

“Узагалі не буду боротися з ними так чи інакше, адже вони мене не турбують”.

Як виглядає фігура Даші Квіткової нині
Як виглядає фігура Даші Квіткової нині

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини