Екснаречений Огнєвіч показав, з ким зустрів Новий рік: 33-річний Задворний закрутив роман із 19-річною (ФОТО)

Колишній наречений відомої української співачки нещодавно повідомив про те, що почав зустрічатись з іншою. Тепер Андрій Задворний показав, як зустрів із нею Новий рік

Не так давно колишній наречений відомої української співачки Злати Огнєвіч повідомив про те, що почав зустрічатись із новою дівчиною. Чоловік не захотів одразу розкривати її особистості, втім шанувальникам не знадобилось багато часу, аби відшукати ту, хто підкорила серце Андрія Задворного. Виявилось, що нова дівчина колишнього хлопця Злати Огнєвіч – це 19-річна модель з Чернівецької області. З Юлією Поляк український підприємець зустрів Новий рік.

Нова дівчина Андрія Задворного

Нещодавно на особистій сторінці українського підприємця з’явились романтичні кадри. Чоловік опублікував кадри, на яких видно затишну атмосферу в оселі – на підвіконні лежить гірлянда теплого кольору, а на кавовому столику стоїть новорічна прикраса. Закохані Юлія Поляк і Андрій Задворний дивляться комедію та тримаються за руки.

Андрій Задворний показав на особистій сторінці, як провів перші миті Нового року
Андрій Задворний показав на особистій сторінці, як провів перші миті Нового року

Така сама Історія з’явилась і на особистій сторінці нової дівчини Андрія Задворного Юлії Поляк. Таким чином, користувачам мережі вкотре вдалось знайти докази тому, що нові стосунки колишній наречений Злати Огнєвіч почав саме з молодою Юлією з Чернівецької області.

Історія на особистій сторінці Юлії Поляк
Історія на особистій сторінці Юлії Поляк

Холостячка-2

Український підприємець Андрій Задворний здобув широку популярність завдяки участі в другому сезоні відомого реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Чоловік боровся за серце співачки Злати Огнєвіч, яка стала головною героїнею телепроєкту. Врешті-решт, Андрію Задворному вдалось підкорити артистку та завоювати її серце. Попри сподівання шанувальників на їхнє довге та щасливе життя разом, пара незабаром розлучилась.

Ініціатором розставання став саме переможець Холостячки-2. Тоді Андрій Задворний прокоментував своє рішення залишити Злату Огнєвіч. Чоловік зазначив, що він просто розлюбив українську співачку та не міг вдавати почуття до неї. Зірка довгий час відходила від важкого розриву та навіть зверталась по допомогу до спеціалістів. У цей час Андрій Задворний мовчав про особисте життя. Нещодавно стало відомо, що підприємець закрутив роман із майже вдвічі молодшою за Злату Огнєвіч дівчиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини