Стара сорочка, смішна шапка: Євген Клопотенко одягнувся в одяг у стилі безхатька просто біля смітника

Відомий український кулінар та зірка "МастерШефу" Євген Клопотенко показав стильний образ, який створив, надихнувшись нарядом безхатька. Знаменитість сфотографувався біля смітника

Відомий український кулінар Євген Клопотенко відомий не лише своїми гастрономічними здібностями, а й цікавим почуттям стилю. Знаменитість постійно дивує шанувальників несподіваними поєднаннями та неординарними нарядами. Цього разу на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Євген Клопотенко показав образ, який створив, надихнувшись безхатьком.

Так, знаменитість опублікував фотографію, яку зробив біля смітника. Одягнений Євген Клопотенко був у симпатичну шапку, з-під якої стирчало декілька хвилястих локонів. Загалом знаменитий кулінар створив багатошаровий наряд – під сорочкою виднілась футболка, а зверху наряд доповнений плюшевим пальто.

Євген Клопотенко показав наряд, на який його надихнув безхатько
Євген Клопотенко показав наряд, на який його надихнув безхатько

Неможливо не звернути увагу на яскраві жовті рукавички, які одягнув Євген Клопотенко. На шиї знаменитості був неакуратно зав’язаний шарф у клітинку. Широкі блакитні джинси були запхані у білі шкарпетки, а остаточною родзинкою образу стали гумові капці зі штучним хутром молочного кольору.

Особливого шарму фотографії, опублікованій на особистій сторінці відомого українського кулінара, додало тло зображення. Знаменитість сперся на сміттєвий бак й уважно дивився в камеру.

Євген Клопотенко показав неординарну фотографію на тлі сміттєвого бака
Євген Клопотенко показав неординарну фотографію на тлі сміттєвого бака

В описі до нової фотографії відомий український кулінар поцікавився у своїх шанувальників та підписників, чи розуміють вони, як працює стиль. Євген Клопотенко також поділився короткою розповіддю про те, як йому взагалі спало на думку сфотографуватись в образі безхатька.

Я нещодавно зустрів безхатька і не міг зрозуміти, він стильний чи просто одягнув все, що знайшов. Як працює стиль?

– прокоментував опубліковану фотографію Євген Клопотенко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини