Максим Галкін в Україні: чоловік Алли Пугачової показав фотографії з Кам’янця-Подільського у стильному наряді

Відомий російський гуморист Максим Галкін показав кадри у стильному вбранні зі знімального майданчику. До України чоловік Пугачової свого часу приїздив на роботу

Максим Галкін давно здобув популярність у рідній країні, втім з початком повномасштабної війни в Україні перед багатьма російськими діячами культури постав вибір. Чоловік Примадонни пішов проти російської влади та підтримав Україну. Через це разом з родиною він сьогодні живе за кордоном, а саме – в Ізраїлі.

Сьогодні знаменитість продовжує час від часу зачіпати тему війни в Україні в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Втім, іноді на своїй сторінці Максим Галкін говорить і про більш буденні речі. Наприклад, нещодавно знаменитість пригадав минулі часи, коли з робочим візитом приїжджав до України зніматись у серіалі.

Максим Галкін показав фотографії з Кам'янця-Подільського, де раніше працював
Максим Галкін показав фотографії з Кам’янця-Подільського, де раніше працював

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Максим Галкін опублікував кадри, на яких зображений в Україні. Тоді зірка разом з іншими колегами працював над створенням комедійної стрічки, названої на честь рядків з пісні його дружини Алли Пугачової. Серіал “Все можуть королі” знімався неподалік від української столиці, а також на Заході України.

Раніше Максим Галкін приїздив до України, аби знятись у комедійному серіалі
Раніше Максим Галкін приїздив до України, аби знятись у комедійному серіалі

Максим Галкін навідався з робочим візитом до України 2015 року. До слова, шанувальники у коментарях до нового допису знаменитості одразу вгадали місця, в яких опубліковані фотографії було зроблено. Так, підписники Максима Галкіна зазначили, що одразу впізнали локації та раніше з задоволенням передивлялись серіал, в якому знімався Максим Галкін.

Максим Галкін показав фотографії, які були зроблені під час знімання серіалу в Україні
Максим Галкін показав фотографії, які були зроблені під час знімання серіалу в Україні

Нагадаємо, що сьогодні відомий російський гуморист і пародист виступає з концертами по всьому світу. Максим Галкін постійно анонсує нові виступи. Живе артист разом зі своєю родиною, Аллою Пугачовою та дітьми, в Ізраїлі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини