Кислотно-зелені лосини та спортивний топ: Лобода похизувалась ідеальною фігурою після двох вагітностей

Відома українська співачка нещодавно опублікувала нові фотографії, на яких похизувалась ідеальною фігурою. Знаменитість позувала у спортивному комплекті

Останнім часом відома українська артистка Світлана Лобода активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно зірка повернулась з-за кордону додому, втім пробула у рідному Києві недовго й вже встигла знову виїхати за межі країни. Наразі знаменитість готується до майбутніх концертів у Німеччині й інших європейських країнах. У рамках підготовки, схоже, знаменитість особливу увагу звертає своїй фізичній формі.

Нещодавно на сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явилась нова фотографія. Світлана Лобода опублікувала кадр у кислотно-зелених спортивних лосинах і такого ж кольору топі. Артистка стояла спиною до камери, тому шанувальники могли побачити ідеальний стан зірки у всій красі. Неможливо не помітити, що співачка має підтягнуту фігуру. Схоже, що Лобода багато часу проводить у тренажерній залі.

Світлана Лобода опублікувала нову фотографію, на якій показала свою фігуру
Світлана Лобода опублікувала нову фотографію, на якій показала свою фігуру

Слід зазначити, що відома українська співачка часто займається спортом. На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість надихає шанувальників, показуючи свою спортивну рутину. Світлана Лобода полюбляє силові тренування, плавання, пілатес та навіть аеробіку. Крім того, зірку можна сміливо назвати акробаткою.

Нагадаємо, що артистка є мамою двох доньок. Старшу дівчинку Євангеліну знаменитість народила 2011 року, а ще через сім років зірка стала мамою вдруге – на світ з’явилась дівчина Тільда. До слова, під час другої вагітності українська співачка не припиняла займатись спортом. Ба більше, весь термін знаменитість підтримувала чудовий зовнішній вигляд, слідкувала за своїм здоров’ям – моральним і фізичним.

Тоді Світлана Лобода зізналась, що вдячна своїм батькам за чудову генетику, завдяки якій її фігура зберігала стрункість, а також за любов до спорту. Знаменитість впевнена, що жінка може мати чудовий вигляд протягом всієї вагітності, якщо буде уважно й серйозно до цього ставитись.

Популярне

Подібні новини