Не одна Ксенія Мішина: хто із зірок “Кріпосної” вражає натуральною красою – Жураківська, Сагайдачна, Денисенко

Серіал "Кріпосна" став дуже популярним через акторський склад та хороший сценарій. Однак, крім Ксенії Мішиної в серіалі є декілька інших акторок, які нічим не гірші.

Серіал “Кріпосна” розповідає про дуже складну долю головної героїні Катерини, яка бореться за свою свободу. Ксенія Мішина в серіалі отримала роль жорсткої помічниці Лідії Шефер. Однак, крім Ксенії в серіалі є декілька хороших акторок, які можуть позмагатися з акторкою у красі та майстерності.

Олеся Жураківська

Олеся Жураківська талановита акторка
Олеся Жураківська талановита акторка

Жінка відома своїми ролями у багатьох серіалах та тетральних виставах. Відомо, що Олеся почала свою кар’єру з ролі ведучої на проєкті “Зважені та щасливі”. Під час участі зірка самостійно схудла на 30 кілограмів.

В серіалі “Кріпосна” жінка зіграла кухарку Павлину, яка стала справжньою мамою для головної героїні. Після закриття серіалу акторка почала зніматися в серіалі “Мама” та “Мама. Продовження”, де грає роль мами Ніни Петрівни.

Анна Сагайдачна

Анна Сагайдачна зірка українського дубляжу
Анна Сагайдачна зірка українського дубляжу

Дівчина отримала роль Наталки Дорошенко, але стала відомою завдяки іншим своїм роботам. Сагайдачна отримала велику відомість завдяки ролі у серіалі “Червона королева”, де вона мала виконати стрибок з моста. Відомо, що стрибок повинна була виконувати каскадерка Анни, але режисери вмовили акторку піти на такий ризикований вчинок. Вона погодилась і потім розповідала, що не пам’ятає момент самого прижка.

За свою роботу у цьому серіалі дівчина була номінована на премію Телетріумф 2016 в категорії найкращої акторки телевізійного фільму чи серіалу. Крім “Червоної королеви” Анна займається дубляжем. Зірка озвучує закорднонні фільми українською мовою.

Наталка Денисенко

Наталка Денисенко активно займається волонтерством
Наталка Денисенко активно займається волонтерством

Наталка мріє зіграти роль злодійки в будь-якому фільмі, але крім акторства вона, як і Анна Сагайдачна, займається дубляжем фільмів та серіалів. У “Кріпосній” дівчина отримала роль Ларихи Яхтонівни і впоралася з нею на відмінно. Зараз зірка не знімається в кіно, всі процеси поставили на паузу цей війну, але жінка знайшла себе у волонтерстві і активно допомагає Збройним Силам України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини