Цимбалюк, Денисенко та Саліванчук ледь не опинилися без гастролей: що траплялося із артистами

Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко та Ганна Саліванчук ледь не опинилися без виступу із виставою. Пропонуємо дізнатися про подробиці неприємного інциденту.

Актор Тарас Цимбалюк, який наразі подорожує Україною разом з творчим колективом, включаючи Антоніну Хижняк, Наталку Денисенко, Анну Саліванчук та Артемія Єгорова, поділився неспокійними митами під час гастрольних виступів. Зокрема, їхня вистава “Основний інстинкт” у Мукачеві опинилася під загрозою скасування через проблеми з організаторами.

Цимбалюк висловив занепокоєння тим, що організатори не виконали технічний райдер, що є невід’ємною частиною умов домовленості перед виступом. В результаті цього, артисти були вимушені вирішувати питання на місці. Крім того, їх намагалися позбавити додаткових грошей, що було абсолютно неприйнятно для гастрольного заходу, який був узгоджений заздалегідь.

Щ
Що сталося із Тарасом Цимбалюком, Наталкою Денисенко на гастролях 

Цимбалюк відзначив, що така ситуація стала для нього і його команди надзвичайно неприємною, особливо враховуючи, що вони стикалися з цими труднощами у професійному середовищі. Однак, завдяки власним зусиллям та професіоналізму, артисти все-таки зуміли провести концерт, не дивлячись на негаразди.

Нещодавно Тарас Цимбалюк також висловив свою позицію стосовно доходів в умовах війни. Актор зауважив, що певний період він зовсім не отримував гонорарів через складну ситуацію в країні.

Боротьба з труднощами та непередбачувані ситуації – невід’ємна частина професійної кар’єри артиста. Радіємо, що в цьому випадку виступ відбувся, незважаючи на складнощі.

Нагадаємо, що нещодавно Наталка Денисенко поділилася фото із естетичної фотозйомки та вразила підписників. Дівчина постала закутана у постіль та показала витончену фігуру.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини