Єдина донька Віктора Павліка Христина показала свого сина: онук артиста виріс і став копією своєї мами

Відомий український музикант чотири рази став батьком і вже неодноразово став дідусем. Єдина донька артиста Христина Павлік показала, як сьогодні виглядає онук музиканта

Віктор Павлік сьогодні є одним із найвідоміших українських артистів. Знаменитість за своє життя чотири рази ставав батьком. Найстарший син та єдина донька зірки вже встигли зробити свого батька дідусем. Нещодавно Христина Павлік показала свіжу фотографію зі своїм сином. Донька відомого українського артиста продемонструвала шанувальникам і друзям, як підросла її дитина.

Слід зазначити, що дівчина веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де час від часу з’являються нові дописи та фотографії. Христину Павлік важко назвати соціальною та публічною особистістю, втім усіх деталей свого життя донька відомого артиста таки не приховує. Так, на свіжому кадрі, який дівчина зробила поруч зі своїм сином, видно, як сильно вони схожі.

Христина Павлік позує з сином в обіймах на дивані. Зіркові мама та син тримають котика, а на фотографії ніби посилають шанувальникам та підписникам повітряний поцілунок. Донька відомого українського музиканта лаконічно, але ніжно підписала опублікований кадр, зазначивши коротке: “Родина” з білим сердечком.

Христина Павлік опублікувала свіжу фотографію, на якій позувала зі своїм сином
Христина Павлік опублікувала свіжу фотографію, на якій позувала зі своїм сином

До слова, раніше шанувальники також могли побачити, як виглядає донька Віктора Павліка та його онук. У мережі деякий час тому опублікували літній знімок, на якому артист позує зі своїми рідними людьми на тлі кам’яної стіни. Знаменитості виглядають щасливими, а от онук співака помітно менший, ніж на свіжому фото.

Як виглядав онук Віктора Павліка раніше
Як виглядав онук Віктора Павліка раніше

Нагадаємо, що Христина Павлік – друга дитина відомого українського артиста та єдина його донька. У мережі подейкують, що друга дружина співака завагітніла, коли той ще перебував у шлюбі зі своєю першою коханою Лідією, яка народила Павліку первістка Олександра.

В одному з інтерв’ю співак, відповідаючи на запитання журналістів про свою доньку, зазначив, що вона – непублічна людина, яка не любить увагу.

Популярне

Подібні новини