Друг Заворотнюк розкрив приголомшливу правду про її зовнішній вигляд: “Така неймовірна красуня була” (ФОТО)

Вже довгий час відома російська актриса бореться зі страшною хворобою. Нещодавно близький друг знаменитості розповів шанувальникам нові деталі про її стан і зовнішній вигляд

Чотири роки тому, 2019, шанувальники відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк запідозрили, що знаменитість серйозно захворіла. Тоді в зірки діагностували рак, втім довгий час ця інформація не розголошувалась. Цілий рік фанати будували різні теорії та припускали, що могло стати причиною раптового зникнення Заворотнюк. У травні 2020 року діагноз оголосили офіційно – актриса бореться з гліобластомою.

З 2019 року знаменитість не з’являється на публіці та не виходить із шанувальниками на зв’язок у соціальних мережах. Анастасія Заворотнюк воліє не спілкуватись із журналістами та не давати інтерв’ю, тому мовчання зірка чимало фанатів сприймає зі смутком. Саме ця ситуація стала причиною виникнення чуток навколо актриси. Публіка впевнена, що хвороба настільки змінила зовнішність Заворотнюк, що вона не бажає виходити у світ.

Експерти припускають, що на цьому знімку може бути зображена Заворотнюк
Експерти припускають, що на цьому знімку може бути зображена Заворотнюк

Близький друг Анастасії Заворотнюк, відомий російський актор Сергій Шнирьов, який свого часу навчався в одному освітньому закладі з онкохворою зіркою, розповів про її стан на сьогодні. Актор не припинив спілкування з подругою та підтримує з нею зв’язок і після того, як знаменитість почала боротись із захворюванням.

Сергій Шнирьов розкрив шанувальникам правду, яка навряд чи може когось потішити. Так, актор заявив, що сьогодні Анастасія Заворотнюк не може похизуватись неймовірною вродою. Друг відомої російської актриси підтвердив, що з роками її зовнішність змінилась ледве не повністю.

Друг Анастасії Заворотнюк Сергій Шнирьов розповів про те, як змінилась Заворотнюк
Друг Анастасії Заворотнюк Сергій Шнирьов розповів про те, як змінилась Заворотнюк

Актор пригадав, що рідні відомої актриси, коли дізнались про хворобу, не підпускали нікого до неї, аби Анастасію Заворотнюк не турбували надмірною увагою. Разом з тим, Сергій Шнирьов зауважив, що потрібно розуміти – боротьба з такою важкою хворобою кардинально змінює зовнішній вигляд людини.

“Коли Настя захворіла, її рідні не хотіли, щоб її чіпали. Так, ми разом вчилися і звичайно, її підтримуємо. Ви уявіть: така неймовірна красуня була, і що з нею зараз”, – прокоментував актор.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини