Рейтинг маєтків ведучих СТБ: як виглядають будинки Григорія Решетніка, Ектора Хіменеса-Браво, Оксани Марченко

Зірки українського шоу-бізнесу нерідко стають власниками великих та коштовних маєтків. Сьогодні пропонуємо познайомитися з маєтками ведучих телеканалу СТБ.

Кожен сам обирає, де йому краще жити: для когось комфортне життя може бути лише у місті в багатоповерхівці, а хтось обирає для себе будиночок за межами улюбеного міста, щоб побути ближче до природи і насолоджуватись гарними краєдивами. В зірок українського шоу-бізнесу, як правило, є свій власний будиночок, де вони проводять час разом з родиною. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, які будинки в головних ведучих телеканалу СТБ.

Ектор Хіменес-Браво

Будинок Ектора має два поверхи. Як потрібно досвідченому кулінару – в чоловіка велика та простора кухня, де він готує нові кулінарні шедеври, а також досить велика територія навколо самого будинку. Ззовні будинок виконаний у шоколадно-чорних кольорах, але всередині можна побачити, що ремонт без чорного кольору, а з білими акцентами.

Як виглядає маєток Ектора Хімена-Браво
Як виглядає маєток Ектора Хімена-Браво

Ектор зовсім не проти показати своїм прихильникам хороми, тому на його офіційній сторінці у соціальних мережах нерідко можна побачити фотографії або відео з будинку і детальніше роздивитися, як живе видатний український кулінар.

Григорій Решетнік

Сім’я головного ведучого проєкту “Холостяк” Григорія Решетніка не проживає в елітному будинку. Зараз родина живе в не менше елітному районі Києва на Новопечерських липках. Орендувати квартиру там досить дорого, що вже казати про покупку своєї власної.

Як виглядають маєтки українських телеведучих
Як виглядають маєтки українських телеведучих

Ремонт в квартирі чоловіка виконаний в світливих тонах, від цього квартира здається набагато більшою. Зараз пара думає про те, щоб стати власниками великого будинку, бо Христина Решетнік активно планує поповнення в сім’ї. Жінка дуже хоче стати мамою дівчинки, щоб розбавити нею свій чоловічий колектив.

Оксана Марченко

Головна зрадниця України Оксана Марченко разом зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком мають у володінні не одну приватну територію. Однак, найкоштовніший будинок зіркової пари може прирівнятися до відомого Межигір’я одного з колишніх президентів України.

Стало відомо, як виглядає величезний маєток запроданки Оксани Марченко
Стало відомо, як виглядає величезний маєток запроданки Оксани Марченко

В коштовному маєтку зірки можна побачити велику кількість кімнат, окрему кімнату з шубами, картинами, дорогим посудом та головними уборами. Крім цього, в будинку є спеціальний телефон з великою кількістю кнопок виклику. Схоже, це назви кімнат, куди повинна була приходити покоївка, але тепер в цей будинок не прийде навіть сама Марченко.

Стало відомо, як виглядає величезний маєток запроданки Оксани Марченко
Стало відомо, як виглядає величезний маєток запроданки Оксани Марченко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини