Сталеві м’язи та цікаві татуювання: зірка “Спіймати Кайдаша” Тарас Цимбалюк похизувався фізичною формою

Відомий український актор показав, як виглядає під час тренування. Тарас Цимбалюк похизувався сталевими м'язами та підтягнутим тілом у спортивній майці та шортах

Відомий український актор Тарас Цимбалюк відомий не лише завдяки своєму таланту, але й завдяки зовнішньому вигляду. Знаменитість активно займається спортом, слідкує за своїм раціоном та турбується про власний організм. Результати такого відповідального ставлення до здоров’я видно й зовні. Актор має підтягнуту фігуру й сталеві м’язи.

Тарас Цимбалюк показав, як виглядає під час тренування у спортивному одязі
Тарас Цимбалюк показав, як виглядає під час тренування у спортивному одязі

Нещодавно знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував декілька фотографій, зроблених під час одного з тренувань. В Україні нарешті починає теплішати, тому всі любителі займатись спортом можуть вийти за межі спортцентрів і нарешті тренуватись на свіжому повітрі. Тарас Цимбалюк продемонстрував на власному прикладі: мати ідеальний і стрункий стан можна без абонемента в спортзал.

Відомий український актор Тарас Цимбалюк показався під час тренування
Відомий український актор Тарас Цимбалюк показався під час тренування
Тарас Цимбалюк показав, як виглядають його м'язи після важких тренувань
Тарас Цимбалюк показав, як виглядають його м’язи після важких тренувань

Знаменитість доволі багато часу приділяє заняттям спортом. Поміж завантаженим робочим графіком, зніманнях у нових фільмах і серіалах зірка українського кінематографа таки знаходить час, аби позайматись на майданчику. Нещодавно Тарас Цимбалюк “прокачався” на одному зі столичних вуличних комплексів із тренажерами.

Тарас Цимбалюк потренувався на одному з вуличних спортивних майданчиків
Тарас Цимбалюк потренувався на одному з вуличних спортивних майданчиків

На опублікованих кадрах знаменитість позував у мінімальній кількості одягу. Аби під час заняття спортом Цимбалюку не було занадто спекотно, він одягнув спортивну майку та легкі шорти. Завдяки цьому фанатам вдалось детально розгледіти результат старанних тренувань.

У коментарях до нової публікації шанувальники Тараса Цимбалюка залишили чимало компліментів і слів захоплення. Схоже, що відомому українському актору таки вдалось надихнути своїх підписників на активні заняття спортом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини