Тонкі бретельки й квітковий виріз: Даша Кацуріна довела свого бойфренда Дантеса до запаморочення новою сукнею

Відома українська блогерка й рестораторка Даша Кацуріна зачарувала свого нового бойфренда новим придбанням. Зірка показала, як радиться з коханим у примірочній магазину

Даша Кацуріна, відома українська блогерка, рестораторка та дизайнерка одягу, сьогодні будує стосунки зі своїм колись найкращим другом. Знаменитість активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де показує шанувальникам все, що з нею відбувається. Окремою рубрикою блогу Кацуріної є і її чуттєвий роман із Дантесом.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала, як її коханий відреагував на її нове придбання. Даша Кацуріна опублікувала фотографію, на якій позувала у симпатичній короткій сукні. Одяг, який зірка обрала приміряти, мав цікавої форми виріз і тонкі бретельки. Легкий крій сукні та її заквітчаний принт зробили наряд весняним і свіжим.

Даша Кацуріна показала на своїй сторінці нову сукню, яку її вмовив придбати Володимир Дантес
Даша Кацуріна показала на своїй сторінці нову сукню, яку її вмовив придбати Володимир Дантес

Крім того, відома українська дизайнерка й блогерка продемонструвала переписку зі своїм коханим. Знаменитість надіслала Володимиру Дантесу відео, на якому демонструє, як виглядає у сукні. Бойфренд Даші Кацуріної, своєю чергою, зазначив, що його дівчина виглядає у цьому наряді неймовірно привабливо. До того ж артист зазначив, що їй стовідсотково потрібно придбати цю сукню.

Даша Кацуріна показала особисту переписку зі своїм бойфрендом Володимиром Дантесом
Даша Кацуріна показала особисту переписку зі своїм бойфрендом Володимиром Дантесом

Нагадаємо, що відома зіркова пара зустрічається вже майже рік. Перші чутки про ймовірний роман знаменитостей з’явились ще навесні минулого року. Тоді Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про своє розлучення. У той самий момент фанати дізнались, що розлучаються й Даша з Михайлом Кацуріним.

Нових обертів ситуація набрала, коли публіка помітила Дорофєєва в ніжних обіймах Кацуріна. Пізніше зірковий роман підтвердився, а майже слідом за ними про свої стосунки оголосили й Дантес і Даша Кацуріна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини