Осина талія та ідеальний прес: нова дружина Володимира Остапчука Полтавська показала, за що її полюбив шоумен

Відомий український шоумен і телеведучий сьогодні одружений втретє. Нова обраниця знаменитості продемонструвала свою ідеальну фігуру за повної відсутності "верху"

Володимир Остапчук і правда вміє інтригувати шанувальників подробицями свого особистого життя. Відомий український шоумен та успішний ведучий нині будує стосунки з 22-річною Катериною Полтавською. Зіркова пара, за чутками, познайомилась, коли Остапчук звернувся до своєї майбутньої коханої з робочим питанням. Сьогодні пару вже підозрюють в одруженні.

Хай там як, немає нічого дивного в тому, що шоумен закохався у свою нову дівчину. Річ у тім, що Катерина Полтавська має відмінне почуття гумору, ідеально підходить знаменитості за характером, а також має неймовірну зовнішність. Не відстає і фігура. Хоча, як сама блогерка зізнається на своїй сторінці, до спортивної зали ходити вона не любить, її стрункість і дійсно вражає.

Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська має відмінну фігуру та привабливу зовнішність
Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська має відмінну фігуру та привабливу зовнішність

Нещодавно зіркова обраниця вкотре довела, що її фігурі можуть позаздрити чимало людей. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала цікавий кадр, зроблений у відображенні на вікні. Катерина Полтавська після купання в басейні позувала в купальному костюмі, в якому був відсутній верх.

Найголовніше знаменитість прикрила рукою, втім все одно можна було розгледіти стрункий живіт, прес та осину талію. Катерина Полтавська має безперечно підтягнуті форми, які “заробити” можна лише старанними тренуваннями у тренажерній залі.

Кохана Володимира Остапчука Полтавська показала, як виглядає її фігура
Кохана Володимира Остапчука Полтавська показала, як виглядає її фігура

Нагадаємо, що нині відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук перебуває за межами України. За кордон знаменитість вирушив, адже в нього заплановані благодійні виступи. Опублікована Полтавською фотографія була зроблена в Іспанії, де тимчасово зупинилось подружжя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини