Яким був Андрій Данилко у молодості до появи Сердючки: вродливий красень і справжня мрія Інни Білоконь

Андрій Данилко давно споріднився з образом Вєрки Сердючки. Дізнайтеся, як виглядав артист до того, як приміряв на голову свою дзеркальну зірку.

Неймовірний артист та справжня легенда сцени, Андрій Данилко, увійшов у серце кожного українця. Його Вєрка Сердючка стала справжньою суперзіркою, яку знають не тільки в Україні, а й в Європі та Америці. До речі, у цьому образі гуморист знімався у Штатах у кіно.

Яким був Андрій Данилко у молодості до появи Сердючки
Яким був Андрій Данилко у молодості до появи Сердючки

За фасадом яскравої, сміливої та бешкетної провідниці все одно лишається особистість співака, яка є повною протилежністю своїй хвацькій героїні. Прихильники, безумовно обожнюють провідницю всіх часів та народів, але найбільше полюбляють дивитися на світлини виконавця з реального життя. Без прикрас, без зайвих психологічних надбудов.

Саме таке чесно фото можна знати на сторінці Андрія в Інстаграмі. Користувачі мережі просто у захваті та написали знаменитості купу компліментів. А він всього-на-всього показав, як виглядав у молодості.

  • “Андрюха, ти гарнюня! І взагалі, талановита, хороша, вразлива людина. Успіхів, терпіння, тобі у всьому!! З повагою, Світлана”
  • “Андрію, ви дуже гарний чоловік, дай Бог вам всього найдобрішого і найсвітлішого в житті”
  • “Андрію! Навіщо ж ви сховали від нас вашу ангельську чоловічу красу під маску безглуздої простолюдинки?… Як шкода!”
  • “Було б круто побачити як образ Вєрки Сердючки теж подорослішав чи змінився, вона по молодості була такою активною… А тепер цікаво, що відбувається з таким типом особистості через багато років”

Нагадаємо, що в Андрія Данилка немає досі родини і офіційно він ніколи не був одруженим. Зірці часто приписують роман з Інною Білоконь, але партнери вони — лише по сцені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини