Ірина Сопонару з “Жіночого кварталу” виходить заміж: наступниця Кравець показала недешеву обручку від британця

Популярна гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару повідомила радісну новину та засвітила обручку у всій красі. Хто став обранцем знаменитості?

Ірина Сопонару стала надзвичайно відомою особистістю завдяки своєму відмінному та унікальному почуття гумору і нескінченному оптимізму. Вона проявила себе, як талантом акторка у “Лізі сміху”, а згодом засвітила і у “Жіночому кварталі”. Прихильники настільки полюбляють її, що сміливо вважають наступницею самої Олени Кравець.

Ірина Сопонару показала обійми з бойфрендом
Ірина Сопонару виходить заміж

Втім, не лише творчість цікавить фанатів селебріті. Її особисте життя давно бентежило всіх, хто стежив за знаменитістю. Які тільки романи не приписували акторці, допоки в одному з інтерв’ю вона сама відверто не розповіла, що має кохання у серці та обранця.

Він — підданий Британії, який займається бізнесом. Сьогодні, 16 квітня хлопець зробив нарешті пропозицію своїй милій Ірині.

“Тепер ми заручені”, — натхненно пише Сопонару та приймає вітання у коментарях.

Серед знаменитостей її привітали: модель Алла Костромічова, ведуча Леся Нікітюк та колега по сцені Тетяна Песик. Прихильники також не пошкодували теплих та приємних слів майбутній нареченій:

  • “Найкраща новина!!!!!!! Обожнюю вас”
  • “Нарешті цей день настав!!”
  • “Вітаю моя рибка. Це неймовірно”
  • “Поздоровляю!!! Довгі літа разом!!! Щастя та любові вам мої любі!!!!”
  • “Вауууууу!!!!! Це дуже крутооооо!!!! Вітаємо”
  • “Вітаю моя мила подруга! Дуже за тебе рада! Будь щаслива, прекрасна душа!”
  • “Ірочка, я бачила Вас разом у Лондоні. Ви чарівні. Наші вітання”

Нагадаємо, що Ірина Сопонару народилася у Чернівцях, але згодом переїхала до Києва. Попри повномасштабне вторгнення, зірка все одно працює на Батьківщині, але й не забуває про свого закордонного коханого.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини