Хазяйновитий Влад Яма у США не сидить без діла: відшукав на сміттєзвалищі добро та знайшов йому застосування

Популярний хореограф Влад Яма вже понад рік живе у США. Знаменитість не перестає дивувати чудернацькими кадрами і своїми пригодами за океаном.

Артист і улюбленець мільйонів українців, Влад Яма, переїхав в Штати ще у 2022-му році. Попри всі складнощі на новому місці, хореограф обжився і побудував заново свій побут. Деталей переїзду свого він не розкриває, а його дружина взагалі не бажає висвітлювати цю тему. За океаном зірковий чоловік займається волонтерством, але не припиняє вести сторінки у соціальних медіа. Контент там багатьох може здивувати.

Нещодавно танцюрист показав, як мандрує тамтешніми смітниками, адже побачив гарну і велику дорожню сумку. Він запевнив, що це не крадіжка, адже колишні господарі такої добротної речі лишили її просто так. Пообіцяв відправити знахідку до України.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Втім, це не єдина дивина, яку могли б примітити підписники знаменитості. Влад вирішив показати свій новий образ з накладними віями та з чалмою на голові. Доповнив він все це яскравим макіяжем. Сам хореограф пожартував, що в такому б вигляді міг би поїхати на Євробачення.

Влад Яма у новому образі

Та ці історії не зачепили його фанатів так, як оприлюднене фото з відкритим торсом у день, коли російські окупанти обстріляли Умань. Ямі відправили десятки кпин у коментарі та зауважили про недоречність такої публікації.

Проте, танцюрист відзначив, що його світлина була ніяк не пов’язана з трагедією на Черкащині. Він її виставив ще до того, як все сталося.

Нагадаємо, що Влада Яму вже не вперше хейтять у соціальних мережах. Користувачі намагаються знайти хоч якийсь натяк на те, як зірковий чоловік міг виїхати під час воєнного стану у США та чому він досі не повернувся додому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини