“Головне — разом”: Соломія Вітвіцька показала рідкісні кадри зі своєю сім’єю та братом, який служить

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала в Мережі фотографії зі свого відпочинку з родиною. Зірка замилувала прихильників часом, проведеним з рідними.

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька рідко показує кадри зі своєю родиною, але цього разу зірка вирішила поділитися милими знімками зі спільного відпочинку зі своїм братом, який служить та його дружиною Еммою. Також до них доєдналася мама Соломії та новий член родини – песик Дейзі.

Сама Соломія каже, що зустрічі з родиною дуже важливі для неї і вона дорожить такими моментами. Цього разу родина навіть не планувала збиратися разом, але вони провели час у дуже класні атмосфері. Дружина брата Емма приготувала чимало смаколиків, якими пригощала кожного з членів родини. Зірка каже, що ніхто не готує так смачно, як вона.

Соломія Вітвіцька показала кадри відпочинку з родиною
Соломія Вітвіцька показала кадри відпочинку з родиною

Як виявилося, брат Соломії проходить службу в місті Луцьк, але зараз приїхав у відрядження. вітвіцька наголошує, що в його руках ми точно у безпеці, бо він служить у повітряних силах і береже спокій у повітряному просторі.

“Ми класно провели час разом. Емма приготувала багато смаколиків, це нереально смачно. У мого брата дуже добре йдуть справи, він на службі в Луцьку”, – розповіла телеведуча.

Соломія Вітвіцька показала кадри відпочинку з родиною
Соломія Вітвіцька показала кадри відпочинку з родиною

Після таких душевних посиденьок зірка вирішила поїхати з візитом до Львова, де відпочила з мамою, а потім поїхала в Житомир до свого батька. Ведуча каже, що останнім часом не часто може побачитися зі своїми рідними, тому такі відвідини рідних людей кожного разу стають для неї новим ковтком повітря.

“Спілкуємося регулярно, але бачимося дуже рідко. Більше в соціальних мережах, тому ми постійно на зв’язку. Сьогодні зустрічі з родиною цінні по-особливому”, – додає Соломія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини