Переріс батька і заговорив басом: як змінився старший син Катерини Осадчої, який не марить сценою

Катерина Осадча ніколи не приховувала свого першого шлюбу та залюбки розповідала про свого сина від колишнього. Яким виріс хлопець і чому він не хотів світитися на камеру?

Катерина Осадча. Героїня цього матеріалу має насичене особисте життя. Зірка вийшла заміж ледь-ледь розмінявши 18 років. Її першим обранцем став політик Олег Поліщук. Роман спалахнув дуже швидко і стосунки переросли у серйозні. У 2001-му році пара побралася, а вже у 2002-му у них народився чудовий синок Ілля.

Ведуча, яка на той момент вже була затребуваною моделлю не змогла змиритися з тим, що має поховати свої молоді роки у пелюшках та стала поєднувати материнство і кар’єру. Знаменитість не змогла утриматися у першому шлюбі. Було вирішено розлучитися. Втім, свою дитину попри зйомки та проєкті зірка не полишила.

Як змінився старший син Катерини Осадчої

Згодом у Каті з’явилося нове кохання. І це — Юрій Горбунов. Осадча дуже переживала, як же зможе її синок, який був підлітком, налагодити стосунки з вітчимом. Проте, все пройшло краще, аніж уявляла собі селебріті. Хлопці дуже швидко подружилися, а згодом всі втрьох почали ростити нового малюка у родині.

Втім, Іллю не так часто можна побачити в Інстаграмі матусі. Видно, що, як і всі молоді люди, він не любить фотографуватися та відвертався на камеру. Та все одно зірці вдалося показати свого підрослого первістка. Це й не дивно, адже від Катерини не змогли сховатися навіть популярні співаки, артисти та бізнесмени, які давали інтерв’ю “Світському життю”. Прихильники помітили, наскільки схожі рідні між собою.

Як виглядає найстарший син Катерини Осадчої
Як змінився старший син Катерини Осадчої

Відомо, що ведуча відправила ще задовго до війни юнака навчатися за кордон. Він вступив у ВНЗ у Штати. Чи вертався він на Батьківщину під час повномасштабного наступу — не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини