Молода дружина Віктора Павліка після ринопластики знову змінила обличчя: витягнула очі простим способом

Дружина Віктора Павліка нещодавно зробила собі пластику носа та виправила форму підборіддя. Втім, нещодавно зірка Інстаграму показала знову новий образ.

Дружина Віктора Павліка нещодавно вразила всіх своїми змінами в обличчі. Вона наважилася зробити пластику носа, змінила форму підборіддя та збільшила губи. Блогерка не одноразово говорила, що добре ставиться до трансформацій тіла і надалі хоче ще зважитися на мамопластику.

Катерина не приховує, що корекція носа минулася для неї нелегко. Обраниця музиканта пройшла шлях реабілітації і дискомфорту, ходила з синцями та набряками. Проте, навіть це не змусило її розчаруватися у результаті.

Репяхова і далі експериментує з образами. Нещодавно у сторіз вона показала новий макіяж, який не є типовим для неї. Зазвичай прихильники її бачать без яскравої косметики, нарощених вій чи губнички. Зараз же вона зробила чорні виразні довгі стрілки та густо нафарбувала вії.

Молода дружина Віктора Павліка після ринопластики знову змінила обличчя

Готується дружина Павліка до зйомки до Дня народження свого сина Михайлика. Хлопчик народився у 2021-му році. Але знаменитість не втрималася та порадувала вже зараз фанатів новими весняними кадрами з дитиною. У коментарях підписники висловили суцільне захоплення, написавши:

  • “Неймовірні. Бажаю Вам бути завжди усміхненою та щасливою на зло всім”
  • “Яка ніжність і скільки любові в обох до дитини”
  • “Дуже милі! Будьте щасливі”
  • ” І як добре, коли ти усміхаєшся”

Нагадаємо, що цього місяця подружжя Віктора Павліка і Каті Репяхової потрапило у скандал. Зірки засвітили спеціальну перепустку, яка дозволяє під час війни пересуватися після комендантської години та їздити закритими об’єктами, як-от Південний міст у Києві. Згодом стало відомо, що документ у співака забрали, а він сам заявив, що не зловживав своїм надбанням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини