Дзідзьо вперше показав свою сестру, яку наче “відксерили” з Михайла: неординарної краси талановита жінка

Співак Дзідзьо привідкрив завісу таємничості у своє особисте життя. Виявляється в артиста є сестра, яку він тільки зараз наважився представити фанатам.

Дзідзьо, який звик не пускати прихильників своєї творчості у сторінки особистого життя, раптово вирішив представити фанатам свою сестру. Фото з жінкою, яка обрала непублічний спосіб життя, він показав на своїй сторінці в Інстаграмі.

“Знайомтесь, це моя талановита сестра Оксана”, — з ніжністю написав популярний чоловік.

Більше подробиць про рідню зірка не розкриває. До цього фото було не відомо, чи є у співака брати чи сестри. Судячи з того, що у близької людини Михайла Хоми прізвище Маркуль, яке є дівочим для мами селебріті, можна лише припустити, що скоріше за все жінка на фото може бути кузиною для знаменитості.

Займається пані Оксана виготовленням традиційного українського намиста. Це крафтова робота, адже вона робить все своїми руками. До речі, на світлині можна помітити, що у неї на шиї є цікава прикраса.

Дзідзьо показав свою маму з Пономарьовим
Дзідзьо вперше показав свою сестру

Сам же Дзідзьо продовжує займатися музикою. Тепер у його житті є благодійні виступи для знедолених українців. Він виходить не сцену вже не у пір’ях та окулярах, а робить акцент на своїй особистості, дивуючи фанатів ліричними композиціями.

Поціновувачі творчості Михайла Хоми давно помітили, який унікальний голос приховується за епатажною маскою. Понад усе його слухачам подобається виконання ним гімну України, де артист максимально розкриває свої вокальні дані.

Нагадаємо, що зараз Дзідзьо одинакує, адже у 2021-му році повідомив про розірвання шлюбу зі своєю колишньою дружиною Славією. Він не хоче багато говорити на цю тему, тим паче, що сама екс-обраниця активно ходила до журналістів, розповідаючи про драму свого життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини