О, Боже, який чолов’яга: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШеф” без вишиванки схожий на справжнього Апполона

Ектор Хіменес-Браво вміє дивувати своїх прихильників не лише кулінарними шедеврами, але й підтягнутим спортивним тілом, яке приховується під одягом.

Ектор Хіменес-Браво став справжньою зіркою головного кулінарного проєкту “МастерШеф”. Чоловік займає пост найкращого судді вже більше 10 років. На його очах зароджувалися видатні українські кулінари, якими він пишається, а з деякими з них досі підтримує звʼязок.

Варто зазначити, що у свої 51 рік чоловік дуже добре виглядає. Кожного ефіру кулінарного шоу Ектору доводиться куштувати різноманітні страви, які можуть негативно сказатися на його фігурі, але ця історія точно не про нього. Кулінар активно займається спортом і не проти похизуватися своїм торсом перед прихильниками у Мережі.

У соціальних мережах Ектора можна відшукати фотографії з відкритим торсом, які зачаровують з першого погляду. Складно повірити, що Хіменес-Браво вже у “поважному” віці. На вигляд йому неможливо дати більше сорока років. Сам чоловік також не відчуває, що йому вже за 50.

Ектор похизувався спортивним тілом в Мережі
Ектор похизувався спортивним тілом в Мережі

На знімку можна помітити, що крізь сорочку видніється підкачене тіло, яке Ектор надійно приховує. Це кадр зі святкування його іменин, які відбувалися 14 січня. Чоловік навмисно поміняв місцями свічки, щоб пожартувати над тим, що йому завжди 15 років.

Також не рідністю до повномасштабного вторгнення були фотогрфії з відпочинку видатного кулінара. На наступному фото Ектор щойно вийшов з води і насолоджується сонячними променями. Для купання зірка кулінарії обрав класичні чоловічі плавки у смужку. Підтягнуті ноги, великі руки та накачений торс – це все наш улюблений Ектор Хіменес-Браво. Сподіваємося, чоловік не припинить займатися спортом.

Ектор Хіменес-Браво похизувався торсом в Мережі
Ектор Хіменес-Браво похизувався торсом в Мережі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини