Коли Таюне ще була Таїсією Сватко: в мережі з’явилося фото дружини Олега Винника до пластики

Олег Винник відхопив собі справжню красуню у бек-вокалістки. Та чи дійсно Таюне від природи така витончена чи можливо це результат пластики? Дізнайтеся про все у матеріалі.

На теренах українського шоу-бізнесу не знайдеться більш популярної пари як на сцені, так і у реальному житті, ніж Олег Винник і Таюне. Фанатів у зірок стільки, що вони створюють справжні віртуальні міста. Та найбільше за все прихильники полюбляють дивитися архівні світлини знаменитостей.

Вже давно “завірусилися” у мережі знимки студентських років співаків. Кадри з випускного альбому та рідкісний портрет молодої Таїсії.

В мережі з’явилося фото дружини Олега Винника до пластики

Щодо світлин з часів навчання, то вони стали особливо цінними та допомогли розкрити найбільший секрет Головного вовка країни, а саме про його особисте життя. Давно підозрювали, що він має стосунки з пані Сватко і фотодокази стали як раз у нагоді у цьому питанні.

Портрет же підтвердив, що співачка майже не змінювала свою зовнішність, лише підкреслювала вроду макіяжем та стильними зачісками, яких змінила безліч за роки роботи на сцені.

В мережі з’явилося фото дружини Олега Винника до пластики

Вірні прихильники пам’ятають, як вона ходила короткострижена ледь не під хлопчика. Та навіть з коротким волоссям Таїсія вдало експериментувала: накручувала гривку на плойку, випрямляла пасма. Далі був тривалий процес відрощування локонів і вже розмінявши 4-й десяток, ця артистка може похизуватися відмінною довжелезною косою. Прикрашає себе на сцені популярна жінка укладкою з кучерів.

Нагадаємо, що інформація про те, що Олег Винник і Таюне є одруженою парою, мають спільну дитину, сина, ґрунтується на журналістських матеріалах. Проте, самі зірки офіційно цього не підтвердили та не спростували. Нині знаменитості взагалі зникли з медіа-простору.

Популярне

Подібні новини