Рубрики: Фото

Ксенія Мішина показала, що втратив Олександр Еллерт: посвітила підтягнутими ніжками на пляжі (ФОТО)

Ксенія Мішина — та сама зірка, яка раз у раз доводить, що життя жінки після 30 не завершується, а лише тільки починається. Розповідаємо, як змінилася екс-холостячка.

Ксенію Мішину сміливо можна називати self-made woman, адже вона за свої роки досягла чималих висот у шоу-бізнесі власними силами. З молодих років зірка впевнено йшла до мети і весь цей час поруч з нею був лише один чоловік: її син Платон.

Мамою знаменитість стала у 23 роки і після пологів взяла себе у руки. Нині ж акторка взагалі з головою пішла у спорт та показала, яких результатів можна досягти, якщо не пропускати тренування і правильно харчуватися. В одній зі своїх публікацій в Інстаграмі вона зізналася, що всі її зусилля вартували результату:

“Моя найкраща форма за 33 роки життя. І я б могла дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це всього лише невелика, хоча погоджуся гарна верхівка айсбергу, яка доступна зараз вашому погляду”

Ксенія Мішина показала, що втратив Олександр Еллерт

Прихильники у коментарях лишили купу компліментів стосовно не тільки фігури, а й сили волі колишньої Еллерта. А нещодавно Ксенія показала нові світлини у своєму довершеному образі. Зірка прогулялася на відпочинку пляжем, показавши все, що бачив лише Олександр. Проте, не всі змогли оцінити її фото.

Ксенія Мішина показала, що втратив Олександр Еллерт

У коментарях підписники почали обурюватися стосовно того, наскільки доречними є такі кадри, написавши:

  • “Дійсно красива, але не на часі всі ці світлини зі щасливим лицем коли країна в такій великій біді. Звісно що людина живе в другій паралелі, і це вона постійно виставляє на показ”
  • “Демонструйте трохи мудрість”
  • “Сонечко, що за надто то нездорово, досить худнути, це вже не красиво”

Нагадаємо, що Ксенія Мішина не відповідає на хейт у мережі.

Поділитися