Марічка Падалко вперше дала своїм дітям зустрітися з рідним батьком: бурхливу реакцію не передати словами

Марічка Падалко сьогодні одна з тих жінок, яка чекає на повернення з фронту обранця. Вперше за довгий час Єгор Соболєв повернувся додому та побачив дітей.

Сьогодні чи не кожна родина чекає на повернення захисника з фронту: батька, сина, коханого, друга, брата чи навіть просто знайомого. Марічці Падалко випало одне з найскладніших випробувань, адже вона лишилася в безпеці сама з трьома дітьми, поки головний чоловік у її родині відстоює нашу землю.

Єгор Соболєв одним з перших став до оборони. Він ще у 2022-му вирішив не лишатися вдома, а піти у лави ЗСУ. За словами його зіркової дружини, ще у 2021-му він активно тренувався та готувався до невідворотного. До речі, обранець ведучої був тим самим військовим, який з побратимами звільняв Ірпінь.

Падалко показала зворушливі кадри повернення свого чоловіка додому

Після небезпечного наступу у Марічки був шанс звидитися з милим. Після цього ще раз побачитися довелося вже на сході країни, куди Падалко спеціально поїхала на побачення до свого чоловіка. Нині з батьком зустрілися і їхні діти. Важливий, такий нервовий та зворушливий момент знаменитість показала в Інстаграмі.

“Дівчата 8 місяців не бачили батька. Вони знали, що на вокзалі в Києві ми їх зустрінемо з Міхою, але навіть не здогадувалися, що Єгора вчора викликали до Києва буквально на два дні забирати дрони”, — написала ведуча 1+1.

Падалко показала зворушливі кадри повернення свого чоловіка додому

Кадри дітей, які просто не можуть стримати емоцій від приїзду тата так зворушили мережу, що прихильники не втрималися та написали у коментарях:

  • “Плачу і радію. Щоб всі діти дочекалися батьків!!”
  • “Хай Бог оберігає, щоб мужній тато завжди був поруч, щоб повернувся живим та неушкодженим”
  • “Боже, бережи Вашого татуся та усіх, хто захищає нашу землю та нас”
  • “Боже яка радість. Єгор хай береже тебе Господь і всіх захисників ви так потрібні своїм дітям”

Популярне

Подібні новини