Як виглядає зараз Олег Винник, який вперше вийшов на зв’язок з-за кордону: відростив волосся і носить окуляри

Головний вовк країни, Олег Винник, вперше за довгий час наважився на інтерв'ю. У мережі вже показали, як змінився співак за весь час проживання у Німеччині, хоча розмову тільки-тільки анонсували.

Легендарний артист Олег Винник, який підкорив своїм голосом мільйони українців, полишив у 2022-му Україну. За інформацією, наданою його представниками, співак виїхав на лікування у Німеччину. Він навіть не став спілкуватися з фанатами через публікації у соціальних мережах.

Олег Винник безслідно зник з радарів України
Як виглядає зараз Олег Винник

А нещодавно стало відомо, що Головний вовк країни все ж таки не зміг довго тримати паузу і вирішив дати інтерв’ю з відповідями на найгостріші питання. Щоправда, у мережі є лише анонс розмови з артистом, але вже команда, яка змогла вмовити зірку розкрити свою душу, показала перші кадри зі знаменитістю.

Олег Винник відростив собі волосся

Кадри, які потрапили у мережу показали, як змінився Олег за останні місяці. До свого від’їзду популярний чоловік назвав перевагу волоссю середньої довжини, а нині видно, що відпустив його ще більше. Ще відростив виконавець пишну світлу бороду.

Як виглядає зараз Олег Винник

Ще одним елементом нового стилю Головного вовка країни стали мінімалістичні окуляри у квадратній оправі. Цікаво, що співак і раніше з’являвся у них перед камерами, але, схоже, такий аксесуар став нині для нього елементом постійного користування.

Можна також помітити, що Винник став носити браслети, на одному з яких видніється хрест.

Відомий чоловік також пригадав про свою недугу, але у тізері інтерв’ю ще не розкрито повністю цієї теми.

Нагадаємо, що представники Олега Винника заявляли, що попри свій від’їзд, він все одно допомагав країні, зокрема завдяки йому захисникам було передано автотранспорт, який символічно назвали на честь хіта зірки “Вовчиця”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини