Олена Мозгова звернулася до Олександра Пономарьова, дізнавшись про його нові стосунки: “Все проаналізувала”

Олена Мозгова, колишня Олександра Пономарьова, висловилася про відношення до співака, намагаючись поставити крапку у стосунках. Чому зірка не втрималася та що сказала екс-обранцеві?

Про стосунки Олександра Пономарьова та Олени Мозгової ходили не те що чутки, а цілі легенди. Зірки були дуже близькими, привели у світ дочку, але так і не змогли жити сім’єю. Нині ж кожен має своє щастя, але не забуває пригадувати минуле.

Так, нещодавно в інтерв’ю артист пригадав, яким його життя було з продюсеркою. Він без тіні коливань заговорив про зради та натякнув, що зараз у нього є нові стосунки, про які він поки не хоче балакати на загал.

Реакції його колишньої була майже миттєвою. Знаменитість пригадала, яким був її досвід відносин зі співаком, зазначивши, що це вона його пробачила:

“Все перемолотила, все пережила, все передумала, все проаналізувала”, — написала Олена.

Олена Мозгова натякнула, що відпустила Пономарьова у серці

Мозгова також поділилася своїми думками, стосовно свого життя з Пономарьовим. Вона вважає, що всі люди трапляються один одному не дарма і кожен є для іншого уроком. Власне, Олександрові вона подякувала за ті знання, які він їй подарував. Також зірка показала рідкісне архівне фото, де ще молода, разом з обранцем позує у модних куртках та темних окулярах.

Нині в Олени нові стосунки. Її новим чоловіком став також співак, представник творчої професії, Володимир Ткаченко, який брав участь на проєкті “Голос країни”. Попри різницю у віці, де обранець продюсерки молодший за неї, їм все одно вдається ладнати та ставити на ноги маленьку дочку.

Олена Мозгова знялася у декольтованому топі у дзеркалі
Олена Мозгова з новим чоловіком

До речі, для виконавця вона — первісток, для її знаменитої неньки — вже третя дитина. Дві старші принцеси Мозгової давно виросли та полишили родинне гніздечко, поїхавши за кордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини