Щоб 23-річна дружина крінжувала ще більше: 38-річний Остапчук показав свою пенсіонерську покупку

Володимир Остапчук у свої 38 років активно готується до пенсійного віку. Чоловік вже встиг закупитися розсадою, а тепер скуповує добрива для фікусів.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, якому 38 років, вже майже рік будує стосунки з 23-річною Катериною Полтавською. Пара живе разом і жоден з них не проти показати в Мережі подробиці свого спільного особистого життя.

Володимир та Катерина частенько жартують над тим, що Вова вже пенсіонер і йому давно пора готуватися до кращих часів під час старості. Чоловік велику частину свого блогу приділяє жартам про власну пристаркуватість. Одного разу телеведучий розповів своїм прихильникам про проблеми з фікусом і попросив поради за доглядом, сказавши про те, що старість йому подобається все більше.

Цього разу Володимир показав в Мережі, що він придбав добриво для того ж фікуса, щоб повернути його до минулого життя. Над собою телеведучий знову жартує, не забувши приписати собі передчасну старість.

“Пенсія прекрасна”, – пише Володимир.

Володимир Остапчук заявив про свою старість
Володимир Остапчук заявив про свою старість

На інстраграм-сторіз можна побачити засіб для підживлення кімнатних рослин “Флористін”, який продається у будь-якому садівничому магазині. Також Остапчук прикріпив фотографію хворенького фікуса, для якого цей засіб був придбаний. Сподіваємося, що Володимир знайде у собі сили для того, щоб належним чином доглядати за рослиною.

До слова, раніше Володимир Остапчук розповідав, в яких аспектах спільного з Катериною Полтавською життя можна простежити велику різницю у віці. Коли під час прогулянки на вулиці пішов дощ, Катерина вирішила прогулятися без парасольки, але Володимир наполягав на тому, щоб гуляти саме під парасолею, інакше, можна дуже швидко захворіти й в тому випадку точно буде непереливки ні йому, ні їй.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини