Аіда Ніколайчук показала, що вона не та красуня з “Х-фактору”: дрібні зморшки та нависле повіко не приховати

Тренд на натуральність активно набирає оборотів. Зірки все частіше показують себе без макіяжу або зблизька так, що можна роздивитися навіть найменші недосконалості.

Все частіше на просторах Мережі можна побачити зірок, які не цураються своєї натуральності та зморшок. Українські артистки власним прикладом показують, що старіти — це не соромно і можуть з легкістю опублікувати фотографії чи відео, на яких можна помітити природні недосконалості шкіри.

Однією з таких сміливих зірок стала справжня красуня Аіда Ніколайчук, яка підкорила собі сцену відомого проєкту “Х-фактор” і має тисячі прихильників по всій Україні. Співачка опублікувала нове фото у своїх сторіз, на якому неозброєним оком видно маленькі зморшки навколо очей. Як би там не було, але це не псує зовнішність артистки, а навпаки — така натуральність їй дуже пасує і виглядає невимушено.

Аіда Ніколайчук показала обличчя у зморшках
Аіда Ніколайчук показала обличчя у зморшках

Аіда одна з небагатьох зірок, яка не використовує цілу купу макіяжу та фільтрів краси для того, щоб показати себе гарнішою. Навіть під час виступів на сцені співачка з макіяжем від професійних візажистів виглядала природно та легко, без імітації “маски” на обличчі.

Нагадаємо, Аіда Ніколайчук стала учасницею другого і переможницею третього сезону найкращого вокального проєкту країни “Х-фактор”. Більшість прихильників можуть пригадати її виступ, коли судді запідозрили фонограму, а не справжній голос співачки, бо Аіда співала настільки чистим голосом, що неможливо було повірити в те, що люди й справді володіють таким янгольським звучанням.

Після цього судді попросили заспівати її без музики і були вражені: голос Ніколайчук звучав точно так само, як і з музикою. Критики після такого виступу назвали її справжнім музичним феноменом, який підкорив прихильників з першого виступу на великій сцені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини