Руслана Лижичко помітно постаріла: обличчя колись молодої зірки “Євробачення” повністю вкрите зморшками

Відома українська співачка та перша переможниця "Євробачення" від України Руслана Лижичко вразила прихильників своєю зовнішністю. Зірка вже не така молода, як раніше.

Руслані Лижичко вже 50 років. За всі роки своєї карʼєри зірка отримала чимало приємних коментарів з приводу своєї зовнішності, але зараз зірка все частіше отримує більше негативних коментарів через свою помітну старість. На думку прихильників артистка сильно змінилася і вже виглядає не так привабливо, як раніше.

Зовсім нещодавно Руслана опублікувала пост з проханням про донати українським військовим, але значну увагу привернула зовнішність співачки. Шкіра була темнішою, ніж зазвичай, на обличчі помітна втома, а загальний образ склав не дуже позитивне враження. Схоже, Лижичко не розраховувала отримати такий фідбек від користувачів Мережі.

Руслану Лижичко розкритикували в Мережі через зовнішність
Руслану Лижичко розкритикували в Мережі через зовнішність
  • “Руслана, а чого ви така темношкіра?”,
  • “Я вибачаюсь, але що це така за стійка?”,
  • “Ну, навіщо так штани опускати. Людям смішно на вас дивитися, невже ваше оточення вам нічого не каже?”, – пишуть обурені підписники зірки.

Для відео Руслана обрала білий короткий топ та сірі джинси на низькій посадці, які роблять акцент на бедрах та животі співачки. Шкіра й справді здається занадто темною, а макіяж з сатиновими відтінками помітно додає віку. Не дивлячись на це, Руслана у свої 50 років розкішно виглядає: підкачані руки, струнка фігура, відсутність зайвої ваги та здорова шкіра обличчя говорить про те, що співачка слідкує за собою навіть у такому віці.

“Шикарна фігура, підтянута, пружне тіло, молоде. А всі хейтери, а ви які? Вам соромно має бути за такі коменти, щоб гарне тіло мати, треба праця і самодисципліна. Гарне підтягнуте тіло – це здорове тіло. Руслана, ви супер”, – написала прихильниця Руслани.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини