Як виглядала Руслана Писанка в останні дні свого життя: посміхалася без натяку на невідворотне (ФОТО)

Руслана Писанка пішла у засвіти у 2022-му. Де і як провела свої останні дні зірка, на творчості якої зростали цілі покоління? Розповідаємо найголовніше. 

Акторка, ведуча, учасниця різних телепроєктів. Неможливо збагнути наскільки разнобічною була Руслана Писанка. Зірка дуже швидко стала народною улюбленицею і кумиркою мільйонів, довівши, що нашому телебаченню не вистачало пишної вроди.

Як провела останні дні Руслана Писанка?

Знаменитість пішла у засвіти 19 липня. Тихо, мирно спочивши назавжди. Її земний життєвий шлях завершився у німецькому місті Кайзерслаутерн, куди змогла евакуюватися після лютого 2022-го.

Мало хто взагалі здогадувався взагалі про те, що коїться з зіркою. У січні минулого року вона втратила свідомість на сцені, зламавши ногу. Прихильники та навіть колеги були впевнені, що у ЄС ведуча лікує просто перелам. На своїх останніх кадрах вона посміхалася і навіть жваво розмовляла. Руслана говорила, що дуже вірить у нашу перемогу і в Україну.

Одну з останніх світлин Писанки показав як раз таки її чоловік Ігор Ісаков, який був поруч з коханою до кінця. Видно, що популярна жінка виглядає втомленою, але не без надії в очах.

Чому не стало Руслани Писанки?

Відомо, що знаменитість до останнього приховувала правду про свій стан. Інформація спливла вже після її кончини. Виявилося, що її мучив рак. Саме тому було взято рішення про переїзд за кордон, аби була можливість діставати потрібні ліки та навіть прооперуватися.

Покійна Руслана Писанка приховувала свою хворобу

Колеги, у день, коли Руслана пішла на Небеса, пригадували, як вправно маскувала свій стан зірка. Вона до останнього працювала на рівні з усіма та викладалася на максимум перед глядачем.

Нагадаємо, що у Руслани Писанки не було дітей. Рідна мама зірки померла тижнями раніше від дочки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини