51-річний Ектор Хіменес-Браво поскаржився на свій пенсійний вік: “Молодіжний, але коліна крутить”

Популярний ресторатор та суддя українсього проекту "МастерШеф" показався у досить молодіжному образі з чорними окулярами. Як залишатися таким же стильним та підтягнутим, як і Ектор?

Відомому колумбійському шеф-кухару Ектору Хіменесу-Браво на сьогоднішній день 51 рік.
Усі підписники ресторатора у Instagram та прихильники проекту “МастерШеф” знають, що Ектор підтримує себе у гарній фізичній формі. Тож здоровий спосіб життя та спорт роблять вигляд ресторатора більш свіжим. Видає вік Ектора тільки його вишукана сивина.

Нещодавно шеф-кухар поділився світлиною, де він позує у дзеркалі, демонструючи свій молодіжний стиль одягу. Ектор зізнався, що яким би він неймовірним не був, коліна вже болять:

“Молодіжний, але коліна крутить”

Ектор Хіменес-Браво показав свій молодіжний вигляд
Ектор Хіменес-Браво показав свій молодіжний вигляд

Ресторатор одягнув на себе модні, злегка рвані білі шорти, а зверху накинув стриману чорну сорочку. Образ був доповнений стильним годинником та браслетами на іншій руці. Але Ектор на цьому не зупинився та додав, окрім цих аксесуарів, ще й чорні окуляри та зручну сумку.

Шеф-кухар дійсно дуже багато часу приділяє заняттю спортом та часто для цього вибирає тренажерний зал. Після нещодавнього вдалого тренування Ектор не зміг втриматися та пожартував з підписниками стосовно відчуттів після залу:

“Кожен раз після тренування відчуваю себе ось так”

Що допомагає 51-річному Ектору Хіменесу-Браво залишатися у формі
Що допомагає 51-річному Ектору Хіменесу-Браво залишатися у формі

Насправді, Ектор давно вже розповідав про свою безмежну любов до спорту. Одного разу, ресторатор зізнався, що дійсно залежний від цього:

“Спорт для мене, як залежність. Не уявляю свого життя без нього”

Крім цього, по мережі гуляють фото Ектора, який ще не був знайомий зі спортом.

Суддя "МастерШефу", Ектор Хіменес-Браво без спорту у житті
Суддя “МастерШефу”, Ектор Хіменес-Браво без спорту у житті

Нагадуємо, що нещодавно Ектор Хіменес-Браво отримав почесну нагороду “За сприяння війську”, чим дуже пишається та дякує українцям за підтримку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини