Красуні-донечки відомих українок: Маша Єфросиніна, Ілона Гвоздьова, Настя Каменських показали знімки разом

Український шоу-бізнес сповнений неймовірної вроди красунями, які стали мамами та подарували світу чудових дівчаток. Як виглядають доньки відомих жінок України?

Діти вбирають у себе найкращі риси своїх батьків: як характеру, так і зовнішності. Пропонуємо ознайомитися із дівчатами-підлітками наших улюблених зіркових особистостей.

Дочка Маші Єфросиніної – Нана Хромаєва

Як виглядають дорослі діти зірок українського шоубізу
Як виглядають дорослі діти зірок українського шоубізу

Донька Маші Єфросиніної, на відміну від її мами, досить не публічна. Дівчина приховує свої соціальні мережі та ніяк не хоче вести життя «на показ». Зараз, як відомо, дівчина знаходиться у Канаді на навчанні та має життя звичайного студента. Маша Єфросиніна з чоловіком, крім доньки, ще виховують сина Олександра.

Дочка Ольги Сумської – Ганна Борисюк

Як виглядають дорослі доньки відомих українок
Як виглядають дорослі доньки відомих українок

Ганна Борисюк більш відкрита до соціальних мереж, але не вказує, що є донькою відомої української акторки Ольги Сумської. Відомо, що дівчина унаслідувала тяжіння до акторства від батьків, тож закінчила навчання у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого.

Дочка Олени Кравець – Марія Кравець

Донька Олени Кравець, яка почала жити сама у 15 років
Донька Олени Кравець, яка почала жити сама у 15 років

Марія Кравець веде соціальні мережі та недавно дала інтерв’ю Сніданку на 1+1. Підписники стверджують, що дівчина дуже схожа на свою зіркову маму.

Дочка Ольги Фреймут – Злата Мітчел

Злата Мітчел із своєю мамою Ольгою Фреймут
Злата Мітчел із своєю мамою Ольгою Фреймут

Із стрічки у Instagram, можна зробити висновок, що Злата на сьогоднішній день має доволі насичене життя. Дівчина позиціонує себе, як хореограф та модель.

Дочка Ілони Гвоздьової – Валерія

Ілона Гвоздьова зі своєю маленькою донечкою
Ілона Гвоздьова зі своєю маленькою донечкою

Донечка Ілони за останній час почала частіше з’являтися у соціальних мережах своєї мами, ніж раніше. Дівчинка пішла за покликом серця та почала професійно займається гімнастикою та хореографією, як і її мама.

Дочка Лідії Каменських – Настя Каменських

Настя Каменських зі своєю зірковою мамою

У молоді роки Лідія Каменських мріяла побудувати кар’єру співачки і була у складі Національного академічного хору імені Г. Верьовки. Але на жаль, її плани змінилися після того, як завагітніла. Вона вирішила приділити час своїй дитині та створенню домашнього затишку. Тепер стало зрозуміло, від кого її дочка Настя успадкувала музичний талант і сильний голос.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини