Хто з дружин Володимира Остапчука найвродливіша: мама його дітей Олена, ефектна Горняк чи Полтавська?

Володимир Остапчук цього року втретє одружився. Для прихильників ведучого це стало резонансною новиною і не всі досі прийняли його обраницю. А кого ж з дружин фанати зірки полюбили найбільше?

Володимир Остапчук — один із найпопулярніших українських ведучих, який цікавить своїх прихильників не лише творчістю та яскравими образами. Його особисте життя нині на перших шпальтах новин і все через чергове розлучення та одруження.

Першою дружиною знаменитості була Олена Войченко. Він одружився з нею у 2007-му році і тривалий час всі вважали пару зразковою родиною. Сама ця жінка була поруч із селебріті, коли він тільки став на шлях своєї кар’єри ведучого. Чимало хто думав, що саме вона — головна натхненниця шоумена. У шлюбі народилося двійко дітей: дочка Емілія та син Еван-Олександр. Втім, щастя родини завершилося ще у 2020-му році, коли було взято рішення про розлучення. Прихильники дуже співчували Олені, особливо після того, як вона повідала, як вчинив з нею Остапчук.

Володимиру Остапчуку пригадали неналежну поведінку у першому шлюбі
Володимир Остапчук і Олена Войченко

Пані Войченко лишилася у минулому, а у 2020-му у серці зірки з’явилася інша. Христина Горняк. Цікаво, що чимало фанатів знаменитості знайшли багато спільних рис у зовнішності колишньої і нової дружин. Що ж недарма кажуть, що люди схильні обирати нових партнерів, які схожі на екс-половинок. Втім, і цей шлюб не став визначним у житті Володимира, адже, проживши всього два спільних роки, він знову розлучився. Відомий чоловік довго не розповідав, що розірвав стосунки, але й довго не холостякував.

Христина Горняк заговорила про неприємності на фоні поділу майна з Остапчуком
Володимир Остапчук і Христина Горняк

У 2023-му він одружився втретє. Новою обраницею стала блогерка Катя Полтавська. Дівчину спершу не всі сприйняли, як кохану Остапчука. Проте, всі помітили згодом, як щиро ставиться до ведучого зірка мережі, як піклується про нього.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини