Вєрка Сердючка показала, що приховує її концертна сукня: “Ой, не буду горювати, буду танцювати” (ФОТО)

Вєрка Сердючка, він же Андрій Данилко, вирішила показати, що приховує її концертна сукня. Таким чином зірка відповіла на негативні закиди у свій бік.

Андрій Данилко прославився на всю країну завдяки своєму образу Вєрки Сердючки. Коли жінка із зіркою на голові лише зʼявилася на сцені, більшість навіть подумати не могли, що під костюмом приховується чоловік. Зараз Андрій Данилко в своєму відомому образі планує навідатися до Штатів, щоб провести там свій благодійний тур.

Не дивлячись на такий колосальний успіх Вєрки Сердючки, росіяни почали поширювати фейки про те, що зірка нікуди не поїде, бо, мовляв, не зможе. Тим часом артистка знайшла спосіб, як поставити на місце надокучливих росіян. Зірка дуже яскраво і з “гарними” словами спростувала будь-які твердження про скасування свого туру. Варто зазначити, спосіб вийшов досить ефектним та, сподіваємося, ефективним.

“Шановні поціновувачі нашої творчості, російські пропаг**дони кажуть, що ми не приїдемо до Америки в тур. Х*й вам, бл**ть, приїдемо! Танцювать будемо! Ой, не буду горювати, буду танцювати”, – каже Данилко.

Вєрка Сердючка показала, що приховує її концертна сукня
Вєрка Сердючка показала, що приховує її концертна сукня

Після цих слів чоловік почав радісно стрибати та танцювати і можна було помітити, що приховує концертна сукня Вєрки Сердючки. Як виявилося, артист завжди виступає у білих колготках під спідницею.

В кінці відео зʼявилася вставка зі Штатами та датами, коли прихильники зможуть насолодитися концертом свого кумира. Тур стартує 6 вересня в Маямі, далі 8 вересня – Чикаґо, 9 вересня – Нью Йорк, 13 вересня – Торонто, 16 вересня – Сан-Франциско і 17 вересня тур закінчується в місті янголів – Лос-Анджелесі. Квитки можна придбати на офіційному сайті представників артиста.

Дати осіннього туру Вєрки Сердючки
Дати осіннього туру Вєрки Сердючки

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини