Андрій Данилко отримав в обличчя перед Нацвідбором: сліди не змогли приховати навіть гримери

В прямому ефірі Нацвідбору "Євробачення-2024" Андрій Данилко зʼявився з пластирем на обличчі. Чоловік зізнався, що трапилося і чому йому не могли допомогти навіть гримери.

Нацвідбір Євробачення відбувся 3 лютого 2024 року. Голосування за улюблених артистів тривало цілих 2 дні, оскільки, виникли певні проблеми з додатком “Дія”, який просто під час голосування “впав” і не працював. Наступного дня було оголошено переможців – ними стали реперка Alyona Alyona та співачка Jerry Heil. Суддями цьогоріч були Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець.

Андрій Данилко зʼявився у досить цікавому амплуа: вушка Мікі Мауса, пластир на обличчі та вже звична для його образу маска на обличчі. Чоловік у прямому ефірі зізнався, чому він так виглядає і що з ним трапилося. Як виявилося потім, “недолік” артиста на обличчі намагалися виправити професійні гримерки, але навіть в них не вдалося впоратися з цим завданням. Саме через це було прийнято рішення використати звичайний пластир, який все замаскував.

“Була пʼяна бійка”, – каже Данилко про ситуацію з його обличчям.

Андрій Данилко розповів, що трапилося з його обличчям перед Нацвідбором
Андрій Данилко розповів, що трапилося з його обличчям перед Нацвідбором

Правда це, чи ні – залишається лише здогадуватися. Андрій вирішив не вдаватися в подробиці і залишити ситуацію, як є. Про свої вушка Мікі Мауса артист сказав, що сьогодні виглядає дуже няшно і йому це подобається. Можливо, через це його коментар були досить мʼякими та часом з жартівливою манерою, адже Андрій Данилко відомий як досить суворий суддя, який не буде стримувати емоцій, якщо йому щось не сподобається.

Зараз в Мережі ведуться бурхливі обговорення результатів конкурсу. Співачка Skyler просто під час голосування вирішила самостійно зняти свою кандидатуру з участі у Нацвідборі та заявила, що сумнівається в чесності голосування. Частина зірок українського шоу-бізнесу не зовсім зрозуміла такий крок, оскільки, на їхню думку, в дівчини не було жодних шансів на перемогу і вона вчинила по-дитячому, а не прийняла власну поразку на конкурсі.

Хай би що там не було, але Alyona Alyona та співачка Jerry Heil отримали заслужену перемогу. Пісня дівчат активно розлітається соціальними мережами і букмекери прогнозують перемогу у конкурсі саме Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини