Зморшок, сивини не цураються: Марічка Падалко, Алла Мазур, Оля Фреймут та інші зірки, які за природнє старіння

Чотирьох відомих ведучих телеканалу 1+1 - Марічку Падалко, Аллу Мазур, Олю Фреймут і Людмилу Барбір, вважають справжніми красунями. Якими вони є в реальному житті, без фільтрів та ретуші і чому ніколи не робили пластику?

Знамениті ведучі 1+1 розкрили свою природну красу: Марічка Падалко, Алла Мазур, Оля Фреймут і Людмила Барбір вже давно відзначили своє 40-річчя і вважають, що не треба приховувати свої зморшки та природні риси обличчя. Ці видатні жінки зняли всі стереотипи, пов’язані з пластичними операціями та косметичними процедурами.

Як виглядають обличчя Марічки Падалко, Алли Мазур, Олі Фреймут і Людмили Барбір без гриму та макіяжу?

Всі ведучі “плюсів” активно ведуть сторінки у соціальних медіа, демонструючи, як професійні знімки, так і прості кадри зі звичайного життя. Не раз з’являлися селебріті без макіяжу.

Марічка Падалко, наприклад, вже має зморшки між бровами, які свідчать про багатий життєвий досвід і виразність її почуттів. Оля Фреймут показувала не раз виразні “гусячі лапки” коло очей, що додає їй чарівності та виразності.

Падалко, Мазур, Фреймут та інші зірки, які за природнє старіння

Алла Мазур всім своїм образом доводить, що природна краса — це справжній скарб, і не потрібно піддавати тиску стереотипів краси, які диктують сучасні стандарти. Вона і далі залишається прикладом для багатьох жінок, доводячи, що вік — це тільки цифра, і справжня краса починається з внутрішньої гармонії та впевненості в собі, адже бувши у вельми зрілому віці, ще й переживши лікування від онкології, вона кардинально змінила свій стиль.

Як виглядає син Алли Мазур
Падалко, Мазур, Фреймут та інші зірки, які за природнє старіння

Дикторка через медичні маніпуляції лишилася своєї розкішної рудої коси, але повністю приймає себе і з коротким сивим їжачком. Доповнює його яскравими стильними костюмами.

Падалко, Мазур, Фреймут та інші зірки, які за природнє старіння

Людмила Барбір хоч і наймолодша з цієї четвірки, але вже вік вдається взнаки. Тим паче, що у ведучої дуже рухлива міміка, це відбивається на обличчі. Втім, вона не цурається цього та радує фанатів фотографіями зблизька.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини