Рубрики: Фото

Просто “Вау”: брюнетка Наталія Холоденко за один похід у салон перетворилась на голлівудську красуню

Відома українська блогерка та психологиня Наталія Холоденко кардинально змінила імідж. Тепер знаменитість має світлий колір волосся та виглядає набагато молодшою

Кандидат філософських наук і відома українська психологиня Наталія Холоденка за свою професійну кар’єру зуміла досягти неабиякого успіху. Знаменитість взяла участь не в одному цікавому телевізійному та незалежному проєкті, а також встигла завоювати популярність серед шанувальників. Довгий час знаменитість дотримувалась ідеї стабільності – її зовнішність завжди була однаково прекрасною.

Знаменитість носила темний колір волосся, тому шанувальники встигли звикнути до свого кумира в такому амплуа. Темний відтінок шевелюри безперечно пасував знаменитості та додавав її загальному образу особливої родзинки та харизми. Втім, з часом Наталія Холоденко втомилась від стабільності та вирішила змінити щось у своєму житті. Психологиня пішла до салону красу й за одну процедуру змогла серйозно омолодитись.

Як Наталія Холоденко виглядала раніше до того, як змінила імідж

Тепер відома українська психологиня носить світлий колір волосся. Наталія Холоденко зробила коротку стрижку каре та змінила відтінок свого волосся на доволі світлий – тепер знаменитість білявка. Неможливо не помітити, що такий колір точно пасує Наталії Холоденко. Зокрема, білий відтінок шевелюри робить акцент на її яскравих очах. А ось у поєднанні з яскравою червоною помадою такий образ і взагалі виглядає так, ніби психологиня – зірка Голлівуду.

У мережі з’явились фотографії, як Наталія Холоденко виглядає тепер

Варто зазначити, що новий колір волосся не лише підкреслив світлі очі знаменитості, але й допоміг їй омолодитись. Тепер знаменитість виглядає молодшою щонайменше на 10 років, а загалом її зовнішній вигляд – свіжіший та привабливіший.

Поділитися