Тіна Кароль в металевому корсеті позувала для світового глянцю: “Можливість поговорити про Україну”

Тіна Кароль продовжує підкоряти прихильників своєю красою. Цього разу зірка знялася для світового глянцю і розповіла, що це для неї означає.

Тіна Кароль за своє життя встигла побувати на обкладинках відомих глянців, але її нещодавня робота стала справжнім проривом не лише для Тіни, але й для цілої України. Зірка знялася для португальського номеру журналу VOGUE у рамках світової промо-компанії пісні “One Nation Under Love”, яку створила спільно з композиторкою Даян Воррен і розповіла, що це для неї означає.

Для зйомки зірка обрала чорний класичний костюм з білою сорочкою, але справжньою родзинкою образу став металевий корсет на тілі, який імітує жіночі перса. Корсет закріплений поверх костюму майже непомітними ланцюжками, які фіксуються на спині. Подібний образ колись був в однієї з найвідоміших акторок та зірок серіалу “Ейфорія” Зендеї, але дівчина була одягнена у повністю металеву сукню.

Тіна Кароль в металевому корсеті з ланцюжками
Тіна Кароль в металевому корсеті з ланцюжками

Тіна залюбки поспілкувалася з представниками журналу про Україну та про співпрацю з американською композиторкою, з якою вони разом написали пісню. Зірка каже, що композиція стала справжнім символом єднання довкола України на світовій арені не лише в соціальному плані, але й в політичній складовій. Музично після є досить складною, але Тіна наголошує на тому, що це не лише чергова звичайна пісня – це справжня можливість говорити про Україну і висвітлювати проблеми, які зараз відбуваються.

“Ми повинні постійно пояснювати, що Україна та її громадяни не є для когось ворогом. Це саме на нашу країни напали і саме агресор ніколи не втрачає пильності і чекає, поки завдати нового удару. Вони роблять проти нас підступну пропаганду”, – каже артистка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини