Рубрики: Фото

“Більше не дитина”: Лідія Таран привітала свою доньку Василину від Андрія Доманського зі святом

Відома українська телеведуча Лідія Таран ніжно привітала свою доньку від Андрія Доманського з її днем. Знаменитість показала, як Василина виглядає у свої 16 років

Лідія Таран, відома українська телеведуча та зірка ТСН, крім успішної професійної діяльності встигла стати щасливою мамою. Нині знаменитість разом зі своєю донькою Василиною живе за кордоном. 16-річна дівчина навчається у місцевому закладі освіти, а ось її мама паралельно з роботою здобуває другу вищу освіту. Найближчим часом зіркові мама і донька не планують повертатись додому і, хоча сумують за рідним містом, почуваються у Франції добре.

Так, нещодавно донька Лідії Таран Василина Доманська відсвяткувала свій день народження, а її мама ніжно та влучно привітала дівчину з її святом. Знаменита ведуча на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розмістила світлини своєї доньки, на яких можна помітити, як виросла дівчинка. Василина змінила колір волосся та стала набагато дорослішою. Крім того, змінився у дівчини і стиль в одязі. Тепер Василина набагато більше схожа на свою зіркову маму.

Лідія Таран показала світлину своєї єдиної доньки Василини, яку народила від Андрія Доманського
Лідія Таран показала, як у 16 років виглядає її старша та єдина донька Василина

В описі до нового допису знаменита українська телеведуча та журналістка зізналась, що вона ставить собі одразу декілька запитань – за що їй таке щастя, бути мамою, а також, чому її донька так швидко виросла. Зірка розповіла, що Василині виповнилось 16 років, і тепер вона не може називати дівчину дитиною. Крім того, Лідія Таран додала, що її донька росте активною та цілеспрямованою, а у вільний час полюбляє активно відпочивати.

Стосунки Лідії Таран та Андрія Доманського

Нагадаємо, що роман між Андрієм Доманським і Лідією Таран закрутився після переїзду чоловіка до Києва. У столиці ведучий влаштувався працювати та став колегою своєї майбутньої колишньої. Врешті, між зірками спалахнула іскра, і вони почали зустрічатись.

Відома українська телеведуча Лідія Таран раніше перебувала у цивільному шлюбі з Доманським

Лідія Таран народила дівчинку у цивільному шлюбі. Зіркова пара не була офіційно одружена, а врешті розлучилась через різні погляди на майбутнє.

Поділитися