Стрункі ноги, смілива спідниця – це точно Леся Нікітюк: телеведуча похизувалася формами в міні

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк похизувалася стрункими ногами у соціальних Мережах. Зірка не побоялася зʼявитися у яскравій сукні.

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча та справжня зірка телебачення. Дівчину постійно засипають компліментами через її сміливі фотографії у соціальних мережах, де вона показує себе у всій красі. Днями зірка опублікувала нове фото, на якому дуже складно не помітити надзвичайно гарні, довгі та стрункі ноги Лесі Іванівни.

Для нового образу Нікітюк обрала сукню довжини міні кислотного зеленого кольору з великою кишенею в зоні живота, яку доповнила стильними чобітками та білими шкарпетками. Місце для зйомки також не типове: ведуча позувала на відкритій галявині десь у лісі зі своїм песиком в руках. Макіяж був стриманим та класичним, а над зачіскою Леся вирішила навіть не замислюватися – довге пряме волосся вдало підкреслить будь-який образ.

Леся Нікітюк похизувалася фігурою в Мережі
Леся Нікітюк похизувалася фігурою в Мережі

Телеведуча любить показувати прихильникам переваги своєї фігури. Раніше мало хто здогадувався, що Леся настільки жіночна. Прихильники більше акцентували свою увагу на гумористичній складовій під час перегляду шоу “Хто Зверху?”, яке тривалий час не виходило у ефір, але зараз користувачі Мережі можуть знову можуть насолоджуватися новими випусками улюбленого шоу на Новому каналі.

Леся Нікітюк у сміливій яскравій сукні
Леся Нікітюк у сміливій яскравій сукні

Нікітюк тривалий час сумувала за проєктом, але тепер на місце Притули знайшли нового молодого телеведучого і актора Богдана Шелудяка, якого в соціальних мережах більше знають за псевдонімом Буше. Хлопець отримав велику популярність завдяки зйомкам у серіалі “Київ вдень та вночі”, а потім почав вести активну блогерську діяльність. Богдан вже полюбився глядачам, хоч вони сумують за Притулою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини